Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 4 από τους 5 προσφάτως συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ένας 23χρονος.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος με καταγωγή από το Πακιστάν θα πρέπει να καταβάλει εγγύηση 5.000 ευρώ. Παράλληλα, υποχρεούται σε εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους νέους συλληφθέντες για τη σοκαριστική υπόθεση βρίσκεται και ένας γιατρός και συγκεκριμένα δερματολόγος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο Open που επικαλείται στοιχεία της ανακρίτριας, ο γιατρός βίαζε το παιδί στον επαγγελματικό του χώρο, καθώς εκεί έκλεινε τα ραντεβού.

Έρχονται νέες συλλήψεις

Την ώρα που ο 65χρονος δερματολόγος και οι τέσσερις ακόμη συλληφθέντες για την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό απολογούνται ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας η συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης δεν αποκλείεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο συλλήψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρίσκονται ένας οδοντοτεχνίτης από την περιοχή του Κολωνού καθώς και πέντε ακόμη άτομα τα οποία φέρεται να έχει αναγνωρίσει η 12χρονη ως βιαστές της.

Οι συγκεκριμένοι άνδρες έχουν ταυτοποιηθεί μερικώς και εφόσον προκύψουν νεα στοιχεία δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να εκδοθούν σε βάρος τους τα επόμενα εντάλματα σύλληψης.Οι συλλήψεις για την πολύκροτη υπόθεση ανέρχονται πλέον σε 15, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες αν προκύψουν νέα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα.

Διαβάστε ακόμη: