Με 3,4 εκατ. ευρώ στον λογαριασμό του ο χθεσινός υπερτυχερός της κλήρωσης του Τζόκερ έχει κάθε λόγο να χαίρεται και να βλέπει τη σημερινή ημέρα κάπως… διαφορετικά.

Μαντεύοντας σωστά 5+1 αριθμούς κατάφερε να κερδίσει το αστρονομικό ποσό.

Η τύχη χαμογέλασε χθες στη Λάρισα, καθώς όπως πληροφορούμαστε από το site του ΟΠΑΠ, εκεί κατατέθηκε το τυχερό δελτίο. Συγκεκριμένα, στο Συκούριο Λάρισας και πρόκειται για ένα δελτίο των 0,50 ευρώ.

Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκε μία επιτυχία, η οποία κερδίζει το ποσό των 89.290,89 ευρώ. Το εν λόγω δελτίο παίχτηκε στη Λευκωσία.

Στην τρίτη κατηγορία προέκυψαν 27 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν από 2.500 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ είναι: 6, 20,35,39,40 και αριθμός Τζόκερ 6.

Συμμετοχή στο Τζόκερ

Η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται:

  • μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και
  • μέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους

Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

  • α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.
  • β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής. Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.
  • γ) Η Επιτροπή Ελέγχου, μόνο μετά τη διασφάλιση των στοιχείων και έχοντας πιστοποιήσει ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, δίνει το τελικό ΟΚ για την έναρξη της κλήρωσης.

Για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και το αδιάβλητο των κληρώσεων, ακολουθείται μια σειρά από διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα