Η Allwyn AG (η «Εταιρεία») ανακοίνωσε ότι, σε σχέση με την ειδική διανομή των €0,80 ανά κοινή μετοχή που εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο στις 30 Μαρτίου 2026 (η «Ειδική Διανομή»), 3.172 μέτοχοι επέλεξαν την επανεπένδυση (Scrip Option) αντιπροσωπεύοντας 42.037.303 μετοχές.

Όπως ανακοίνωσε η Allwyn, οι μετοχές αυτές αντιστοιχούν στο 25% της ελεύθερης διασποράς και στο 5% του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, εξαιρουμένων των ιδίων μετοχών.

Ως αποτέλεσμα της επανεπένδυσης, τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2026, θα εκδοθούν 2.494.811 νέες κοινές μετοχές που θα τεθούν προς διαπραγμάτευση στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (Euronext Athens) και το υπόλοιπο της Ειδικής Διανομής θα καταβληθεί σε μετρητά στους δικαιούχους.

Διαβάστε ακόμη: