Επειδή πρώτοι εμείς σας αποκαλύψαμε το ενδιαφέρον της Macquarie για την Τέρνα Ενεργειακή και τις διαπραγματεύσεις που επακολούθησαν στη συνέχεια, αλλά και την εκδήλωση πρόθεσης απόκτησης του πακέτου των μετοχών της κορυφαίας ενεργειακής εταιρίας από 2 ακόμη μεγάλα ξένα funds, είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για την έκβαση της υπόθεσης για να ξεκαθαρίσετε πράγματα και καταστάσεις και να μην παρασύρεστε από φήμες και κατευθυνόμενες «ειδήσεις»!

Επειδή λοιπόν διαβάζω να γράφονται πολλά και διάφορα, ένα πράγμα σας λέω: μην ακούτε τις αρλούμπες!

Πρώτον, όλες οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και μάλιστα είναι πολύ προχωρημένες!

Δεύτερον, εκτός της Macquarie, η προσφορά του ενός από τα 2 funds που εκ των υστέρων μπήκαν στο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλη!

Τρίτον, η «δουλειά» θα κλείσει ΣΙΓΟΥΡΑ πέραν πάσης αμφιβολίας. Απλά θα πρέπει να αντιληφθεί κανείς ότι οι «μεγάλες δουλειές» απαιτούν και πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν! Εμείς σας λέμε ότι το deal θα κλείσει τον Σεπτέμβριο.

Τέταρτον, τα περί μελλοντικής αποχώρησης των Λάτσηδων δεν αξίζουν ούτε καν σχολιασμό! Ο όμιλος Λάτση, στήριζε, στηρίζει και θα στηρίζει μία κορυφαία επένδυση στην οποία έχει τοποθετηθεί συνειδητά και την οποία πιστεύει και υποστηρίζει με κάθε τρόπο!