Κλήση έλαβε σύμφωνα με πληροφορίες ώστε να απολογηθεί σήμερα ενώπιον της 22ης τακτικής ανακρίτριας  ο πατέρας Αντώνιος. Η κλήση προς απολογία έχει σχέση με τη κακουργηματική κατηγορία για ασέλγεια σε βάρος δυο νεαρών αγοριών τρόφιμων της Κιβωτού του Κόσμουηλικίας 19 και 15 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η απολογία του πατέρα Αντωνίου ενώπιον της ανακρίτριας έχει ξεκινήσει επί της ουσίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως μετά την ολοκλήρωσή της θα κριθεί η περαιτέρω ποινική μεταχείριση του ιερέα.

Συγκεκριμένα ο πατέρας Αντώνιος κλήθηκε να απολογηθεί για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή  και το οποίο με υπόμνημα που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα όταν είχε κληθεί ως ύποπτος τότε για εξηγήσεις σχετικά με αυτή την υπόθεση, είχε αρνηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες από το  protothema.

Ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου μίλησε για «κραυγαλέες αναλήθειες, φήμες, διαδόσεις, ψευδή και κατασκευασμένα δημοσιεύματα, με τη σύμπραξη καλοθελητών, που εποφθαλμιούν το έργο της Κιβωτού».

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή έχουν λάβει κλήση προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι και για μία ακόμα δικογραφία που αφορά στα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου και η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα χέρια εισαγγελέα.

Κιβωτός του Κόσμου: Τι απαντά ο πατέρας Αντώνιος για το ακίνητο στην Πωγωνιανή και τα 467.000 ευρώ

Κιβωτός του Κόσμου: Ύποπτοι για κακουργήματα ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

 

Διαβάστε περισσότερα