search

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κιβωτός του Κόσμου: «Αν μιλήσω, η μητέρα μου θα πεθάνει» έλεγε ο 19χρονος σε φίλο του

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν διαρκώς το «φως» της δημοσιότητα για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Θάνος Πλεύρης: «Αν ισχύουν οι καταγγελίες για την Κιβωτό μιλάμε για κόσμο που θα μπει φυλακή»

Σοκαριστικά είναι τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τα περιστατικά κακοποίησης και σεξουαλικής κακοποίησης σε δομές στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο φίλος του 19χρονου που τον παρότρυνε να καταγγείλει όσα έγιναν μέσα στη δομή περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο 19χρονος στο πλευρό του πατέρα Αντώνιου.

Ο φίλος του 19χρονου αποκάλυψε μιλώντας στο Open πως τον γνώρισε, που κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική κακοποίηση, τον περασμένο χειμώνα και φέτος το καλοκαίρι άρχισαν να κάνουν περισσότερη παρέα. Τότε ήταν που ο νεαρός άρχισε να ανοίγεται και του εκμυστηρεύτηκε όσα ζούσε μέσα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο φίλος του αποκάλυψε πως ο 19χρονος έλεγε έμμεσα πράγματα «σαν να ήθελε να του πει κάτι αλλά δίσταζε».

Κιβωτός του Κόσμου: Το βράδυ που ο 19χρονος του εκμυστηρεύτηκε ότι θα φύγει για Αθήνα

«Κάποια στιγμή τον έχασα για δύο εβδομάδες, δεν είχα ακούσει νέα του, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και πήγα να τον βρω στο σπίτι στο οποίο έμενε. Ήταν εκεί σε άθλια κατάσταση, δεν είχε ρεύμα, δεν είχε φαγητό. Η πρώτη του κουβέντα μόλις με είδε ήταν “ένα μπουκαλάκι νερό” γιατί είχε να πιει νερό δύο μέρες».

«Ήταν εκείνο το βράδυ που μου εκμυστηρεύτηκε ότι θα φύγει για Αθήνα, να πάει να βρει τη μητέρα του και μου λέει ήρθε η ώρα να κάτσω να σου πω κάποια πράγματα».

«Ξεκίνησε να μου εξιστορεί πως ήταν πάρα πολύ κοντά στον (…), ήταν κοντά του σε όλα τα ταξίδια, δηλαδή σε κάθε δομή που πήγαινε ο (…) πήγαινε μαζί του. Δηλαδή, πήγαινε Βόλο τον είχε μαζί του, Καλαμάτα μαζί του. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι τον έβαζε να ξαπλώνει μαζί του και ότι σιγά σιγά, δειλά δειλά, περνούσε το χέρι του κάτω από το παντελόνι, τον χάιδευε αισθησιακά, καταλαβαίνετε» επεσήμανε.

Σχετικά με το πώς ένιωσε ο 19χρονος όλο αυτό το διάστημα ο φίλος του είπε: «Υπήρχε ο φόβος, ότι μπορεί να κόψουν το επίδομα της μητέρας του. Η μητέρα του έχει σοβαρά προβλήματα υγείας. Φοβόταν ότι μπορεί να την διώξουν από τη στέγη η οποία είναι της Κιβωτού. Υπήρχε αυτός ο φόβος και επίσης ο (…) του έπαιρνε και ακριβά δώρα. Μου είπε ότι δεν του έλειπε τίποτα. Από ακριβά ρούχα, μέχρι κινητά τελευταία μοντέλα, πάρα πολλά πράγματα, αλλά και κάποια στιγμή, έσπασε αυτό. Διότι μου είπε ότι ”παρόλα αυτά που μου έπαιρνε δεν άντεχα να γίνεται όλη αυτή η κατάσταση”. Τον συμβούλεψα αμέσως να μιλήσει, αλλά η πρώτη του κουβέντα ήταν ”όχι, όχι, η μάνα μου εξαρτιέται από αυτό. Εάν κάνω το λάθος να μιλήσω η μητέρα μου ίσως πεθάνει”».

Διαβάστε ακόμη: