Είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα του πλανήτη και την ακολουθούν στα social media 285 εκατομμύρια άνθρωποι. Η νέα, ωραία, ελεύθερη και ζάμπλουτη Κιμ Καρντάσιαν παραχώρησε μια από τις προσωπικές συνεντεύξεις της ζωής της στο περιοδικό Vogue.

Πολυάσχολη και μητέρα τεσσάρων παιδιών η Κιμ μίλησε για το πως βλέπει τη ζωή της να εξελίσσεται και να προχωρά μετά τα 40, έκανε μια μικρή αναφορά στο διαζύγιό της με τον Κάνιε Γουέστ και αναφέρθηκε σε πράγματα που θα ήθελε να ακούσει η σύγχρονη γυναίκα.

«Μέχρι τώρα έκανα πράγματα που ικανοποιούσαν τους άλλους», λέει αρχικά η Κιμ για να συνεχίσει: «Νομίζω πως εδώ και δύο χρόνια έχω αποφασίσει να κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα. Ακόμα και αν αυτά που έκανα έφεραν αλλαγές και προκάλεσαν στο διαζύγιό μου. Πιστεύω πως είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας και με αυτά που μας κάνουν πραγματικά χαρούμενους. Εγώ έχω διαλέξει τον εαυτό μου. Νομίζω πως είναι “οκ” να διαλέγουμε τον εαυτό μας. Στα 41 μου αποφάσισα να ακολουθήσω το motto, “Team Me”. Τι σημαίνει αυτό; Θα στηρίζω τον εαυτό μου και τα «θέλω» μου. Θα φάω καλά. θα πάω να γυμναστώ. Θα διασκεδάσω περισσότερο, θα περνώ περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μου και τους ανθρώπους που με κάνουν χαρούμενη. Όταν θελήσω θα αφήσω το κινητό μου. Θα κάνω unfollow αν δεν θέλω να δω κάτι στο Instagram».
Κιμ Καρντάσιαν: «Όταν έκλεισα τα 40, επέλεξα εμένα»

Κιμ φωτογραφήθηκε με πανέμορφα ρούχα, σε υπέροχες πόζες και με τα 4 παιδιά της, την κηδεμονία των οποίων μοιράζεται με τον Κάνιε Γουέστ.

Η μόνη φορά που απάντησε στον Ye

Σε αντίθεση με τον πρώην άνδρα της η ίδια δεν έχει απαντήσει στις αμέτρητες δημόσιες επιθέσεις του καθώς από ότι φαίνεται το μόνο που θέλει είναι τα παιδιά της να τον βλέπουν ως τον καλύτερο μπαμπά του κόσμου, παρά τη δική τους κόντρα. Η μοναδική φορά που του απάντησε δημόσια ήταν πριν λίγες εβδομάδες, όταν ο Κάνιε δήλωσε ότι διαφωνεί με το να έχει η Νορθ (η μεγάλη τους κόρη) TikTok.

Μιλώντας για το επίπονο διαζύγιό της επέλεξε να πει λίγα και μετρημένα μέσα από ένα story: «Το διαζύγιο είναι ήδη αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Κάνιε με τον έλεγχο και τη χειραγώγηση, με τόσο αρνητικό και δημόσιο τρόπο, απλώς προσθέτει επιπλέον πόνο σε όλους μας».
Κιμ Καρντάσιαν: «Όταν έκλεισα τα 40, επέλεξα εμένα»

Σιγή ιχθύος για την προσωπική της ζωή

Η Κιμ δεν μίλησε καθόλου για την προσωπική της ζωή και τον νέο της σύντροφο, τον κωμικό Pete Davidson. Αναφέρθηκε όμως σε ένα περιστατικό που συνέβη την Πρωτοχρονιά στις Μπαχάμες φωτογραφίζοντάς τον. «Η παρέα μου είπε απλά ότι είμαστε επιτέλους διακοπές μετά από πολύ καιρό και πέταξε το κινητό στη θάλασσα. Δεν πίστευα ότι μου επιτρεπόταν να κάνω κάτι τέτοιο». Κι όμως, το έκανε, άλλαξε αριθμό και τώρα το κινητό της χτυπάει λιγότερο και εκείνη απολαμβάνει περισσότερο χρόνο με τον εαυτό της.

Οι φίλοι της την περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που δεν λέει ποτέ τίποτα κακό για κανέναν και ότι δεν έχει καμία διάθεση για να εκδικηθεί. Οι κανόνες στη ζωή της είναι απλοί: Δεν θέλει γύρω της haters, μαλ@@@ς. και βλακείες. «Μην αφήνεις τους ανθρώπους να περιμένουν. Να είσαι εκεί για αυτούς που είναι εκεί για εσένα, Βοήθησε τους πάντες να κερδίζουν», λέει χαρακτηριστικά.

Ένα 24ωρο δεν είναι αρκετό

Η Κιμ είναι εργασιομανής και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα χρήματα που έχει αλλά και από την επιμονή της να είναι όλα τέλεια.

Το πρόγραμμά της απαιτητικό καθώς ξυπνά στις 5:30 το πρωί για να γυμναστεί, κοιμάται μόνο 5 ώρες, μελετά 18 ώρες την εβδομάδα για τις νομικές σπουδές της, έχει ήδη βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να πάρουν χάρη και να μην οδηγηθούν σε θανατική ποινή.

Ταυτόχρονα, μεγαλώνει 4 παιδιά (με βοήθεια νταντάδων φυσικά) και κυκλοφορεί τη δική της beauty line, τη σειρά εσωρούχων Skims, αθλητική σειρά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Όπως λέει η ίδια της προκαλεί έκπληξη όταν μαθαίνει ότι το 30% που επισκέπτεται ιατρείο πλαστικού θέλει να της μοιάσει.
Το πρόγραμμά της απαιτητικό καθώς ξυπνά στις 5:30 το πρωί για να γυμναστεί, κοιμάται μόνο 5 ώρες, μελετά 18 ώρες την εβδομάδα για τις νομικές σπουδές της, έχει ήδη βοηθήσει αρκετούς ανθρώπους να πάρουν χάρη και να μην οδηγηθούν σε θανατική ποινή. Ταυτόχρονα, μεγαλώνει 4 παιδιά (με βοήθεια νταντάδων φυσικά) και κυκλοφορεί τη δική της beauty line, τη σειρά εσωρούχων Skims, αθλητική σειρά για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Όπως λέει η ίδια της προκαλεί έκπληξη όταν μαθαίνει ότι το 30% που επισκέπτεται ιατρείο πλαστικού θέλει να της μοιάσει.

Ήθελε να μοιάσει στην Σάλμα Χάγιεκ

Η ίδια η Κιμ στο ξεκίνημά της παραδέχεται ότι ήθελε να μοιάσει στη Σάλμα Χάγιεκ«Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι αποδέχονται πια και άλλους σωματότυπους και υπήρχε κάποια με την οποία μπορώ να ταυτιστώ. Στον χορό αποφοίτησης, πήγα στο stand της MAC και τους έδειξα μία φωτογραφία τους για να μου κάνουν το ίδιο μακιγιάζ».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και μιλώντας για το πώς προσπαθεί να βλέπει τα πράγματα με θετική άποψη λέει: «Προσπαθώ απλώς να ζω και να είμαι χαρούμενη για τους ανθρώπους που έχω. Και αυτό με βοηθά να μπλοκάρω όλα τα αρνητικά».