Σύντομο θα χαρακτήριζε κανείς το ειδύλλιο μεταξύ του Κάνιε Γουέστ και του 22χρονου μοντέλου, Βινέτρια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six, ο γνωστός ράπερ δε βγαίνει πλέον με τη νεαρή καλλονή, ενώ την έκανε επίσης unfollow και στο Instagram. Η ίδια βέβαια, συνεχίζει να τον ακολουθεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VINETRIA (@vinetrria)

Το ζευγάρι έβγαινε για περίπου 3 μήνες, όμως φαίνεται πως δεν τους ένωνε κάτι δυνατό, καθώς ο ράπερ εξακολουθεί να θέλει πίσω την πρώην σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο Μαϊάμι, με αφορμή την συνέντευξη με τίτλο «Drink Champs» που μαγνητοσκόπησε ο ράπερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη thinker (@the.thinkings)

Πρόσφατα όμως, ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε στην εκδήλωση Mission’s Annual Thanksgiving στο Los Angeles και ενώ θα περίμενε κανείς να μιλήσει για τα νέα του βήματα ή να προωθήσει το άλμπουμ του, εκείνος προτίμησε να αναφερθεί στα λάθη που έκανε στον γάμο του, την οικογένειά του και την αγαπημένη του Κιμ.

Μάλιστα, παρακάλεσε τον Θεό να την κάνει να γυρίσει πίσω σε εκείνον. Σε απάντησή της η Κιμ Καρντάσιαν κατέθεσε την επόμενη κιόλας ημέρα όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιό της και μέσα σε αυτά φυσικά, αναφέρθηκε στον δεσμό του πρώην συζύγου της με το νεαρό μοντέλο.

Όπως υποστήριξε και πηγή από το περιβάλλον της, η διάσημη influencer δεν πιστεύει λέξη από τα λόγια του, καθώς την ίδια στιγμή που παρακαλάει δημόσια για την επιστροφή της, ζει τον έρωτά του με το μοντέλο.

«Η Κιμ δε δίνει σημασία σε τίποτα απ’ όλα αυτά που κάνει ο Γουέστ, της φαίνεται γελοίο να λέει αυτά τα πράγματα και να φιλοξενεί στο σπίτι του στο Μαλιμπού ένα 22χρονο μοντέλο», είχε δηλώσει η εν λόγω πηγή.

Κάθε άλλο παρά τυχαίος λοιπόν, αποδεικνύεται ο χωρισμός του ράπερ αυτή την συγκεκριμένη περίοδο.