Η Κένταλ Τζένερ πυροδότησε φήμες ότι είναι και πάλι με τον Bad Bunny.

Η 28χρονη σταρ των «Kardashians» απαθανατίστηκε ανάμεσα στο πλήθος στη συναυλία του ράπερ στο Ορλάντο της Φλόριντα το βράδυ της Παρασκευής, προκαλώντας φήμες ότι είναι και πάλι μαζί μετά τον χωρισμό τους τον Δεκέμβριο του 2023.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα, το μοντέλο φαινόταν να κρατά χαμηλό προφίλ φορώντας ένα υπερμεγέθες μαύρο φούτερ με κουκούλα, καθώς χόρευε διακριτικά κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Δείτε το βίντεο

Αυτή η έξοδος έγινε λιγότερο από δύο εβδομάδες αφότου η Τζένερ και ο 30χρονος Πορτορικανός μουσικός εθεάθησαν να φλερτάρουν σε ένα afterparty του Met Gala στη Νέα Υόρκη.

«Βρίσκονταν στο ίδιο τραπέζι, γελούσαν και φλέρταραν», είχε δηλώσει τότε ένας αυτόπτης μάρτυρας στο Page Six. «Του χάιδευε το κεφάλι».

Μια δεύτερη πηγή επιβεβαίωσε ότι αγκαλιάζονταν στους καναπέδες καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά είπε ότι δεν τους είδε να φιλιούνται.

Η Τζένερ και ο Bad Bunny χώρισαν αφού φαίνεται ότι πέρασαν χωριστά την Ημέρα των Ευχαριστιών πέρσι. Ο Πορτορικανός ράπερ ήταν επίσης άφαντος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ριάλιτι σταρ στο Άσπεν του Κολοράντο στα μέσα Δεκεμβρίου.

Μόλις επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους, μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ήταν αναμενόμενος:

«Και οι δύο ήξεραν ότι πηγαίνοντας σε αυτό, πιθανότατα δεν θα ήταν μια σχέση τύπου για πάντα και αυτό ήταν αμοιβαία κατανοητό από την αρχή».

Διαβάστε ακόμη: