search

LIFESTYLE

Kelly Piquet: Το κορίτσι του Max Verstappen φωτογραφίζεται για την Vogue και προκαλεί αντιδράσεις

Η Kelly Piquet φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου στην ολλανδική έκδοση της Vogue. Δεν έλειψαν, όμως, αρκετές αντιδράσεις για το μοτίβο που επιλέχθηκε

Kelly Piquet

Συγκεκριμένα, η Kelly φωτογραφήθηκε φορώντας αγωνιστική φόρμα, κράνος και οδηγώντας μία Shelby Cobra η οποία ανήκει στον πατέρα της, Nelson Piquet. Επιπλέον, μεγάλο μέρος της συνέντευξής της κινείται γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η αλήθεια είναι ότι στη συνέντευξη η Kelly δεν παρουσιάζεται με κανέναν τρόπο ως κάποια μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η ίδια παραδέχεται, φυσικά, ότι: «Αυτός ο κόσμος μου είναι πολύ γνώριμος. Ξέρω τι περνούν αυτοί οι άνθρωποι». Πράγμα απολύτως λογικό καθώς η Piquet έχει γεννηθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο τα motorsport ήταν κυρίαρχα.

Ο πατέρας της είναι ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών στην F1, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα τρεις φορές. Δύο από τα αδέρφια της έχουν υπάρξει επίσης επαγγελματίες οδηγοί. Η ίδια, βέβαια, έχει μία κόρη με τον Daniil Kvyat, ενώ εδώ και 2 χρόνια είναι η κοπέλα του Max Verstappen.

Για τον Max, η Kelly δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τον στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.

Κάποιοι, όμως, ενοχλήθηκαν από την επιλογή της συγκεκριμένης θεματολογίας. Αρκετοί χρήστες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι η Piquet δεν έχει αγωνιστεί ποτέ της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ότι υπάρχουν άλλες γυναίκες οι οποίες όντως έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να αναδειχθούν σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον.

Και ότι εφόσον η Vogue ήθελε να έχει θεματολογία τύπου «η γυναίκα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό», ένα μοντέλο μόδας δεν μπορεί να εκπροσωπεί το γυναικείο φύλο. Συμφωνήστε -ή διαφωνήστε- ελεύθερα…

Διαβάστε ακόμη: