Πηγές της βρετανικής κυβέρνησης θεωρούν ότι Κίνα και Ρωσία τροφοδότησαν τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον.

Τα εχθρικά κράτη, όπως τα χαρακτηρίζουν οι Βρετανοί, δηλαδή Ρωσία, Κίνα και Ιράν, βοήθησαν να τροφοδοτηθούν αυτές οι θεωρίες σε μια προσπάθεια να αποσταθεροποιηθεί το βρετανικό έθνος.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ανώτερα στελέχη της κυβέρνησης Σούνακ, σύμφωνα με την βρετανική Telegraph.

Η νέα τους αυξανόμενη ανησυχία είναι πως μετά το βίντεο της Κέιτ, όπου αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, θα εμπλακούν εχθρικοί προς τη Βρετανία παράγοντες, όπως λένε, για να φουντώσουν τη φρενήρη επίθεση εναντίον της μελλοντικής βασίλισσας, η οποία προσπαθεί τώρα να ηρεμήσει και να φροντίσει τον εαυτό της και την οικογένειά της.

Όλα αυτά ενώ η κυβέρνηση Σούνακ ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέες κυρώσεις ενάντια στην Κίνα, μετά από ένα κύμα κυβερνοεπιθέσεων σε ανώτερους βουλευτές.

Κέιτ Μίντλετον: Η στιγμή που ανακοινώνει ότι έχει καρκίνο

Τέλος στα σενάρια για την υγεία της έδωσε την Παρασκευή (22/3) η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία με βίντεο δήλωσή της ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγεί ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Διαβάστε ακόμη: