Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, η Κέιτ Μίντλετον, οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έκαναν μια κοινή εμφάνιση. Όμως, για την πρώτη, αυτό ήταν «ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ποτέ».

Αυτό αναφέρει νέο βιβλίο για τη βασιλική οικογένεια, που περιλαμβάνει τη σχετική εξομολόγηση που φέρεται να έκανε σε μέλος του παλατιού η Κέιτ Μίντλετον, για τον κοινό περίπατο με τους Sussexes.

Το βιβλίο του δημοσιογράφου Ρόμπερτ Τζόμπσον- αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει η Daily Mail- έχει τίτλο «Our King» και αναφέρεται στην «κόντρα» της βασιλικής οικογένειας με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ τόσο πριν όσο και μετά το λεγόμενο Megxit.

Η «εξομολόγηση» για την κοινή εμφάνιση με Μέγκαν και Χάρι

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Κέιτ Μίντλετον, οι πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν μαζί έξω από το κάστρο Ουίνδσορ, προκειμένου να χαιρετήσουν τους πολίτες που άφηναν λουλούδια, στη μνήμη της γιαγιάς τους.

Πολλοί εκτίμησαν τότε πως αυτή η κοινή εμφάνιση ήταν ιδέα του Γουίλιαμ, προκειμένου να δείξουν ενότητα και ερμηνεύθηκε από κάποιους ως μια ένδειξη συμφιλίωσης ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όμως, ο Τζόμπσον γράφει πως αυτό ήταν μια «ψευδαίσθηση», σύμφωνα με πηγές του από το περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

«Η Κάθριν αργότερα παραδέχθηκε πως ήταν τέτοια η εχθρότητα ανάμεσα στα δύο ζευγάρια, που αυτός ο κοινός περίπατος ήταν ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει ποτέ», γράφει ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στην Κέιτ Μίντλετον.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν τεταμένες, μετά τις κατηγορίες που έχουν εξαπολύσει οι Sussexes για τη βασιλική οικογένεια, μέσω του ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix αλλά και των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι.

Πλέον, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στις 6 Μαΐου και το αν θα παραστούν σε αυτή η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι. Αν και υπήρχε προθεσμία έως τη Δευτέρα για να απαντηθούν οι προσκλήσεις προσκλήσεις, το ζευγάρι ακόμη δεν έχει ενημερώσει το παλάτι αν θα δώσουν το παρών, σύμφωνα με την Daily Mail.

Διαβάστε περισσότερα