Για την βαριά κατηγορία που εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης προς το πρόσωπό του ότι είναι «αργυρώνητος» μετά την εκλογή του στη θέση του «Ανεξάρτητου Εμπειρογνώμονα για μια Δημοκρατική και Δίκαιη διεθνή Τάξη» για τα επόμενα τρία χρόνια στον ΟΗΕ τοποθετήθηκε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Όπως είπε στο Action 24 ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ «δεν αμφισβήτησα ότι όλα ξεκίνησαν από τουίτ του Πολάκη» προσθέτοντας ότι «δεν περιμένω από τον κ. Πολάκη κάποια συγγνώμη».

Πρόσθεσε, μάλιστα, για την κατηγορία από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπό του ότι «επιβεβαιώνει μια τξοικότητα και χυδαιότητα που δεν έπρεπε να υπάρχει».

«Εγώ κρατάω ότι τα επώνυμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν υιοθέτησαν και δεν αναπαρήγαγαν την κατηγορία αυτή. Ο μόνος πολιτικός που επανέλαβε την κατηγορία Πολάκη ήταν ο Βελόπουλος και δεν θεωρώ ότι με αφορά αυτή η υπόθεση» κατέληξε ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

Τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης για τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Σε ανάρτησή του στο facebook ο Παύλος άφησε σαφέστατα να εννοηθεί ότι η εκλογή του Γιώργου Κατρούγκαλου ήταν προιόν συναλλαγής λέγοντας ότι τώρα εξηγούνται οι προεκλογικές μαχαιριές που έριξε στον ΣΥΡΙΖΑ.

«ΟΛΑ εξηγούνται…. Αλλά δεν ήταν ο μόνος ,ξέρω κι έναν άλλον που πήγε διευθυντής επενδύσεων στην Εurobank και έναν που πήγε στην Τράπεζα της Ελλαδας. Αυτός εδω όμως, έριξε τη μαχαιριά δυο μέρες πριν τις εκλογές του Μαίου…» έγραψε συγκεκριμένα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτησή του Π. Πολάκη