Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, με επίσημη τοποθέτηση, διέψευσε όλα όσα… ακούγονται για την Αλ Χιλάλ, τονίζοντας ότι θα αποφασίσουν για το μέλλον του, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό, με την Παρί Σεν Ζερμέν και ο ίδιος να έχει αποφασίσει ότι θέλει να αποχωρήσει από τον γαλλικό σύλλογο. Πολλά γράφονται ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, με την ισπανική λίγκα να δίδει νωρίτερα σήμερα (09/05) το «πράσινο φως» για τη μεγάλη επιστροφή.

«Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με κανέναν σύλλογο, για την επόμενη χρονιά. Η απόφαση δε θα ληφθεί πριν ο Λιονέλ ολοκληρώσει τη σεζόν. Μόλις τελειώσει η χρονιά, θα είναι καιρός να αναλύσουμε και να δούμε τι υπάρχει και μετά, να λάβουμε μία απόφαση.

Πάντα υπάρχουν φήμες και πολλοί χρησιμοποιούν το όνομα του Λιονέλ για να αποκτήσουν φήμη, όμως, η αλήθεια είναι μόνο μία και μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα με κανέναν. Ούτε προφορικά, ούτε υπογεγραμμένα, ούτε συμφωνημένα και δε θα υπάρξει, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μού φαίνεται ότι υπάρχει έλλειψη σεβασμού προς τα Μέσα ενημέρωσης που απαντούν ότι υπάρχουν εκείνοι που εξαπατούν συνειδητά και εσκεμμένα, χωρίς να παρέχουν καμία απόδειξη των ισχυρισμών τους και θέλουν να μετατρέψουν οιαδήποτε κακόβουλη φήμη σε είδηση ή αυτοί που κατευθύνουν πληροφορίες υπέρ κάποιων και των συμφερόντων τους. Θα έπρεπε να εξηγήσουν γιατί δεν αντιπαραθέτουν τις πληροφορίες. Δε θέλουν μία αλήθεια να καταστρέψει τις… ειδήσεις τους», έγραψε ο Χόρχε Μέσι.

Διαβάστε ακόμη: