Το Bora Bora, το θρυλικό nightclub στην Playa d’en Bossa, αποτελεί πλέον κι επίσημα παρελθόν καθώς κατεδαφίστηκε μετά από 40 χρόνια.

Το nightclub είχε κλείσει από τον περασμένο Οκτώβριο.

Τα νέα για την κατεδάφιση του διάσημου club κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ένας χρήστης του Twitter, ανάρτησε φωτογραφίες από τις εργασίες κατεδάφισης.

Πλέον υπήρχαν συντρίμμια και μπουλντόζες εκεί που κάποτε βρισκόταν η διάσημη πίστα του nightclub.

Τι οδήγησε στο κλείσιμο του Bora Bora

Το Bora Bora άνοιξε το 1982 και μέχρι και το 2022 ήταν από τα πιο διάσημα club στην Ίμπιζα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, το Mixmag ανέφερε ότι οι Podemos είχαν ζητήσει από την κυβέρνηση να αναλάβει δράση για τα beach bar που βρισκόταν στην Ίμπιζα καθώς ο θόρυβος από τη μουσική δημιουργούσε αναστάτωση στα γειτονικά νησιά.

Ο Fernando Gómez, εκπρόσωπος του κόμματος των Podemos, τα είχε περιγράψει ως «ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα που δημιουργεί ο τουρισμός στην περιοχή».

Στον απόηχο της πίεσης που ακολούθησε, το Bora Bora ανακοίνωσε τον Ιούλιο του 2022 ότι κλείνει οριστικά.

«Όλοι εσείς που διασκεδάσατε μαζί μας, θέλουμε να θυμάστε το club. Και επειδή αυτό εδώ είναι το αντίο μας, θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι. Θέλουμε να το γιορτάσουμε με στιλ, όπως κάναμε τον παλιό καιρό, χωρίς φίλτρα» είχε αναφέρει τότε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του club.

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου το Bora Bora έκανε το τελευταίο του πάρτι, το οποίο κράτησε αδιάκοπα για 40ώρες.

«Δεν υπάρχουν εικόνες να πιστοποιήσουν την πραγματικότητα. Μόνο αυτοί που βρέθηκαν εκεί, ξέρουν» έγραψε δύο μέρες μετά το club στον λογαριασμό του.

 

Διαβάστε περισσότερα