Νευρική κρίση έχουν προκαλέσει στους κύκλους της διαπλοκής τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων.

Το μήνυμα που εκπέμπουν τα γκάλοπ είναι, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολιτικά κυρίαρχος και η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να προηγείται σταθερά και με διαφορά ασφαλείας από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ στο οποίο ποντάρουν τα ρέστα τους, εμφανίζεται με ποσοστά λίγο πάνω από 10%.

Στο σκηνικό που διαμορφώνεται δεν έχει καμία τύχη το φιλόδοξο πρότζεκτ που είχαν στήσει και το οποίο προέβλεπε μια κυβέρνηση συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ χωρίς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό.

Ήδη έχουν αρχίσει οι γκρίνιες σε δύο μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, οι οποίοι δεν αποκλείεται να εγκαταλείψουν οριστικά το σχέδιο, γιατί αντιλαμβάνονται ότι δεν έχει καμία τύχη.

Μάλιστα ο ένας από τους μεγαλόσχημους παράγοντες τις τελευταίες ημέρες αναζητά και πάλι γραμμή επικοινωνίας με το Μαξίμου.

Το σκάνδαλο των υποκλοπών με το οποίο τζογάρουν για να αποδομήσουν την κυβέρνηση αφήνει αδιάφορη την κοινωνία.

Το ίδιο και οι εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος δεν συγκινείται ούτε από το προσωπικό δράμα του Νίκου Ανδρουλάκη που κάθε μέρα διαλαλεί ότι είναι θύμα υποκλοπών.

Επιλέγει τη σταθερότητα που εγγυάται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος όπως όλα δείχνουν εξασφαλίζει μια ακόμη τετραετία.

Άλλωστε αν χρειαστεί συμμάχους για μια κυβέρνηση συνεργασίας μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος δεν έχει σχέση με τα παιχνίδια της διαπλοκής.

Διαβάστε ακόμη: