Η 42χρονη Αμερικανίδα influencer Ρούμπι Φράνκι, που διαφήμιζε στο κανάλι της στο youtube και σε πάνω από δύο εκατομμύρια συνδρομητές, τις εξτρεμιστικές μεθόδους ανατροφής των 6 παιδιών της, τιμωρήθηκε αυστηρά.

Το δικαστήριο της Γιούτα της επέβαλε την μέγιστη ποινή για κακοποίηση παιδιών, που φθάνει τα 60 χρόνια.

«Έχει διαπράξει φρικτές πράξεις ως προς την κακοποίηση των παιδιών. Από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2023, η κύρια Φράνκι έκλεισε τα δύο της παιδιά, ηλικίας 9 και 11 ετών, σε έναν χώρο που έμοιαζε με στρατόπεδο συγκέντρωσης. Τα παιδιά δεν είχαν συχνή πρόσβαση σε φαγητό, νερό, κρεβάτι για ύπνο και ούτε μπορούσαν να ψυχαγωγηθούν», δήλωσε η δικηγόρος .

Η άλλοτε διάσημη youtuber απολογείται, καθώς ακούει την καταδικαστική απόφαση. Αναλαμβάνει χωρίς κανέναν δισταγμό, την πλήρη ευθύνη των πράξεων της.

«Είχα μία διαστρεβλωμένη εκδοχή της πραγματικότητας, η οποία έγινε ανεξέλεγκτη, καθώς είχα απομονωθεί από οποιονδήποτε με αμφισβητούσε», τονίζει.

Πριν δύο μήνες η πολύτεκνη μητέρα είχε δηλώσει ένοχη, πως λιμοκτονούσε και κακοποιούσε τα παιδιά της, ψυχολογικά και σωματικά.

Το χρονικό της σύλληψης της influencer Ruby Franke

Η σύλληψή της έγινε τον περασμένο Αύγουστο όταν ο 12χρονος γιος της το έσκασε από το σπίτι, καθώς προσπαθούσε να βρει με κάποιον τρόπο φαγητό. Η ίδια τον κρατούσε υποσιτισμένο, ενώ τραύματα στο σώμα του αποδείκνυαν ότι τον ακινητοποιούσε με σκοινί.

Αυτή ήταν μόνο η αρχή, καθώς μετά από αυτό μία σειρά τραγικών αποκαλύψεων για την οικογένειά της είδε το φως της δημοσιότητας μετά από αυτό, μεταξύ των οποίων και η κακοποίηση της 20χρονης κόρης της.

Η φρίκη που ζούσαν τα παιδιά της αποτυπώθηκε και από τα λόγια του Εισαγγελέα στο δικαστήριο που ανέφερε: «Τα παιδιά ζούσαν σε περιβάλλον που θύμιζε στρατόπεδο συγκέντρωσης και στερούνταν τακτικά φαγητό, νερό, κρεβάτια για να κοιμηθούν και σχεδόν όλες τις μορφές ψυχαγωγίας».

Η κακοποιητική της συμπεριφορά και οι ποινές που της έχουν επιβληθεί κόστισαν στην άλλοτε δημοφιλή influencer την καριέρα της.

Να σημειωθεί πως η Franke είχε περισσότερους από δύο εκατομμύρια subscribers στο κανάλι της 8 Passengers, που άνοιξε το 2015.

Διαβάστε ακόμη: