Απέτρεψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας την εισαγωγή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών στη χώρααπό ένα ζευγάρι νεαρών αλλοδαπών.

Πιο συγκεκριμένα οραγνώθηκε επιχείρηση τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, στην οποία οι αστυνομικοί εντόπισαν σε μια περιοχή της Καστοριάς ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε στο σήμα και ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τον έλεγχο. Στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη και το όχημα ακινητοποιήθηκε σε μια περιοχή των Γρεβενών, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 22χρονος οδηγός με την 27χρονη συνοδηγό μετέφεραν τρεις ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν 45 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 45 κιλών και 650 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπως και το αυτοκίνητο, 930 ευρώ και τέσσερα κινητά που είχαν πάνω τους οι δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Καστοριά: Καταδίωξη σε ζευγάρι για μεταφορά πάνω από 45 κιλά κάνναβηςΚαστοριά: Καταδίωξη σε ζευγάρι για μεταφορά πάνω από 45 κιλά κάνναβης

Διαβάστε ακόμη: