Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την απόφαση του πρωθυπουργού να συναντηθεί μόνο με τον Ισραηλινό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Υπενθυμίζοντας τα «πυρά» που εξαπέλυσε χθες στο συνέδριο του Economist εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη για την απόφαση Μητσοτάκη να μην συναντήσει τον Πρόεδρο της Παλαιστίνη Αχμούτ Αμπάς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλησε να αναρτήσει απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στο Συνέδριο για το συγκεκριμένο θέμα.

«Η απόφαση του κ. Μητσοτάκη να συναντήσει μόνο τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ αποτελεί στρατηγικό λάθος και ρήξη με την πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική της χώρας μας», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν είναι δυνατόν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος της Γαλλίας, οι Πρωθυπουργοί της Ισπανίας, της Ολλανδίας και της Ιταλίας να συναντούν και τον Πρόεδρο της Παλαιστίνης και ο κ. Μητσοτάκης να μη δέχεται να τον δει. Ή να λέει δημόσια ότι «οι απώλειες αμάχων δεν πρέπει να είναι μεγάλες». Όχι κ. Μητσοτάκη – οι απώλειες αμάχων πρέπει να είναι μηδενικές», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σχετικό απόσπασμα «ανέβασε» ο Στέφανος Κασσελάκης στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα Χ:

Διαβάστε ακόμη: