Ένα απίθανο βίντεο από την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στην Κύπρο, κάνει τον γύρο του Διαδικτύου.

Οι κάμερες αποτύπωσαν την αμηχανία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην κατάθεση στεφάνου.

Στέφανος Κασσελάκης: Η αμήχανη στιγμή που δεν ξέρει πώς να σταθεί

Ωστόσο, αποτύπωσαν και μια ακόμη πιο αμήχανη στιγμή: Εκείνη που ο κ. Κασσελάκης, αφού κατέθεσε στεφάνι στέκεται χαλαρός, ενώ έχει ξεκινήσει η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Στη συνέχεια σταυρώνει τα χέρια.

Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει ο Βαγγέλης Καλπαδάκης, που χρημάτισε διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και παραμένει επί Κασσελάκη, τον οποίο συνόδευσε εξάλλου στο πρώτο επίσημο ταξίδι του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο εξωτερικό.

Αντιλαμβανόμενος ο κ. Καλπαδάκης την αμηχανία του κ. Κασσελάκη, σπεύδει στο πλάι, ώστε να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες και τους επισήμους, και υποδεικνύει με νοήματα στον κ. Κασσελάκη να σταθεί προσοχή.

Σημειώνεται ότι το βίντεο είχε ανεβάσει και ο ίδιος ο Κασσελάκης στον λογαριασμό του στο TikTok, μονταρισμένο, δείχνοντας τη στιγμή που κατέθετε το στεφάνι πριν από την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και αμέσως μετά, αφού είχε καθίσει σε στάση προσοχής.

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/F_RFJyTC7A8

@skasselakis #φοργιου #fyp #fypgreece #tiktokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Διαβάστε ακόμη: