Η Έλλη Κοκκίνου παραχώρησε συνέντευξη στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μίλησε για τον έρωτα, την πιθανότητα να εμφανιστεί κάπου τηλεοπτικά και τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, γεγονός που έχει ανησυχήσει αρκετά τους θαυμαστές του και έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν fake news στα κοινωνικά δίκτυα που έκαναν λόγο για τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή.

«Επικοινωνώ με τον τρόπο μου με την οικογένεια του Βασίλη Καρρά. Είναι πάρα πολύ σωστό να σεβόμαστε το προσωπικό πρόβλημα του καθένα και ιδίως όταν πρόκειται για θέμα υγείας. Να μην κανιβαλίζουμε τον ασθενή και την οικογένειά του» είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε ερώτηση για το τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της και αν είναι ανοιχτή στο φλερτ, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Καθοριστικό όπως σε κάθε άνθρωπο. Είμαι ανοιχτή στο φλερτ, στο ωραίο φλερτ, στο ευγενές».

Ενώ, για το αν θα έκανε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, η Έλλη Κοκκίνου σχολίασε: «Βέβαια, με πολύ μεγάλη χαρά αν ήταν κάτι που θα με εξέφραζε και θα με γέμιζε και θα μου άρεσε, με πολύ μεγάλη χαρά».

Βασίλης Καρράς: Απάτη συνδέει το όνομα του τραγουδιστή με είδη αδυνατίσματος

Βανδή-Κοκκίνου: Απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην Λευκάδα

Διαβάστε ακόμη: