Με ανάρτησή του στο Twitter, o Στέφανος Κασσελάκης ενημέρωσε πως παρατάθηκε ως τις 18 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την κατάθεση αιτήσεων συμμετοχή στα think tank του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκατοντάδες οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σας στα think tank του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μικρή παράταση ως τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, για να δοθεί η ευκαιρία ενημέρωσης και συμμετοχής σε όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους. Έτσι ξεκινάει η Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Από την κοινωνία. Από εσάς» αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ταυτόχρονα, στο συνοδευτικό βίντεο, παρουσιάζει τη συντονίστρια των think tank, Διάνα Βουτυράκου.

Κασσελάκης: Επίσκεψη σε bazaar για τα αδέσποτα

Σε χριστουγεννιάτικο bazaar για τα αδέσποτα, το οποίο διοργανωνεται από το μη κερδοσκοπικό σωματείο Stray.gr στον πολυχώρο «Σπούτνικ», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προμηθεύτηκε ένα μπλουζάκι με στάμπα για τα δικαιώματα των ζώων, άφησε ένα ποσό σαν δωρεά σε έναν ειδικό κουμπαρά και αγόρασε λαχνούς για μια κλήρωση του σωματείου.

«Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar για τα αδέσποτα, με το μεράκι και τη φροντίδα του http://stray.gr. Προλαβαίνετε να πάτε σήμερα και αύριο, στον πολυχώρο Σπούτνικ (Κεραμεικού 46)» έγραψε στο Twitter ο κ. Κασσελάκης.

Διαβάστε ακόμη: