Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες αφού κέρδισε 3-2 την Κηφισιά στην Καισαριανή αλλά οι Πειραιώτες έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή Μανούχο και τους βοηθούς του.

Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτύρονται για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν, για την αποβολή του Ρέτσου και για άλλες φάσεις με τον αντιπρόεδρό τους Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι θα υποβληθεί μήνυση στους διαιτητές.

Για όσα έγιναν στην Καισαριανή ξέσπασε στις δηλώσεις του στην Cosmote TV και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ:

«Θέλω να πω κάτι τώρα που έχω ηρεμήσει. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, από 12 ετών, και ποτέ σε καμία ομάδα δεν έχω δει αυτή τη συμπεριφορά που υπάρχει κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε όλα τα παιχνίδια. Πιστεύω πως θα έπρεπε να υπάρχει περισσότερος σεβασμός προς τους επαγγελματίες παίκτες του Ολυμπιακού.

Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα γύρω από το ποδόσφαιρο και θα ήθελα πάρα πολύ να βρεθούν οι ένοχοι, αυτοί που φταίνε για την κατάσταση που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Αν υπάρχουν προβλήματα έξω από το ποδόσφαιρο να λυθούν έξω απ’ αυτό. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι. Πρέπει να παίζετε νόμιμα και καθαρά.

Ακόμα και όταν οι διαιτητές είναι ξένοι πάντα η τάση είναι όλεςοι αποφάσεις να είναι απέναντι στον Ολυμπιακό. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει μια τέτοια αντιμετώπιση σε καμία ομάδα.

Αυτό που λέω πολύ συχνά στους ποδοσφαιριστές, εδώ και πολλά παιχνίδια, όπως είπα και σήμερα είναι πως πρέπει να είμαστε 11 αλλά να είμαστε τόσο δυνατοί ώστε να φαινόμαστε περισσότεροι από 11. Οι έντεκα δεν είναι αρκετοί για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σήμερα ήταν η απόδειξη πως είχα δίκιο. Σήμερα ήμασταν 10 αλλά φαινόμασταν περισσότεροι από 11 και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είναι φυσιολογικό σε μια ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού πάντα να υπάρχει πίεση. Είμαστε πάντα πιεσμένοι και έχουμε πάντα την πίεση για να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Τώρα υπάρχει περισσότερη πίεση η οποία είναι εξωαγωνιστική και μας δημιουργεί περισσότερα προβλήματα. Θα τα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα, είτε πρόκειται για αγωνιστικά ή μη και κόντρα όλα όσα είναι εναντίων μας θα τα πετύχουμε όχι και να γίνει».

Για την απουσία του Ρέτσου με ΠΑΟ είπε: «Όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα γινόμαστε ακόμα πιο δυνατοί. Μετά το ματς με την ΑΕΚ παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήμασταν πιο δυνατοί. Το ίδιο και τώρα θα είμαστε πιο δυνατοί».

Διαβάστε ακόμη: