Τους χωρίζει ο Ατλαντικός ωκεανός αλλά η αγάπη τους δυναμώνει συνεχώς!

Ο Σάσα Βεζένκοφ παίζει στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς και η Νικόλ Ελευθεριάδου αγωνίζεται στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό με τον οποίο έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ευρώπης.

Το βράδυ του Σαββάτου (13/1) η 25χρονη αμυντικός της Εθνικής ομάδας πόλο πέτυχε το νικητήριο γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ολλανδίας και έστειλε την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

sasa_1

elas

Η Νικόλ Ελευθεριάδου έγραψε το 7-6 κόντρα στην Ιταλία και πέρασε στην ιστορία. Η σπουδαία αμυντικός που έχει σουτ δυναμίτη είχε από παιδί ένα όνειρο: Να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από 16 χρόνια απουσίας και με δικό της γκολ η Εθνική Ελλάδας θα είναι το καλοκαίρι στο Παρίσι για να διεκδικήσει διάκριση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Σάσα Βεζένκοβ έμαθε στις ΗΠΑ για τα κατορθώματα της κοπέλας του και έσπευσε να την συγχαρεί δημόσια. «Πόσο περήφανος για σένα» έγραψε στο instagram και έβαλε δίπλα δύο καρδούλες και φυσικά την φωτογραφία της καλής του με ένα μπουκέτο λουλούδια και το χάλκινο μετάλλιο στο στόμα.

Εκείνη δημοσίευσε την ιστορία του αγαπημένου της και έγραψε: «Ο άνθρωπος που με στηρίζει από την άλλη άκρη του κόσμου».

5970876

ela_3

ela_1

Η πολίστρια πριν από την έναρξη της προετοιμασίας είχε επισκεφτεί το Σακραμέντο για να δει μετά από μήνες τον Σάσα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων ενώ έπαιζαν και οι δύο στον Ολυμπιακό. Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση ως ζευγάρι την έκαναν τον Ιανουάριο του 2023 στον γάμο του Κώστα Σλούκα.

nikol_6

Έκτοτε πύκνωσαν οι δημόσιες εμφανίσεις τους. Το καλοκαίρι μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές στη Βουλγαρία αλλά και σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Ειναι και οι δύο γεννημένοι πρωταθλητές και σκέφτονται μόνο την κορυφή. Παρά την απόσταση ο έρωτας τους έχει φουντώσει και από την αρχή ο ένας σέβεται τις επιθυμίες και την καριέρα του άλλου.

Διαβάστε ακόμη: