Το Μουντιάλ του Κατάρ έφερε την… «εκτόξευση» του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του τρόπαιου και χάρισε στον εαυτό του μία θέση στο πάνθεον μαζί με τους «θρυλικούς» Πελέ και Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πάντως, ο Κάρλο Αντσελότι αδυνατεί να απαντήσει στο ερώτημα αν ο Αργεντινός «αστέρας» είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών, με τον τεχνικό της πρωταθλήτριας Ευρώπης να κάνει αναφορές στους Γιόχαν Κρόιφ, Ντιέγκο Μαραντόνα και Καρίμ Μπενζεμά.

«Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Δεν είναι δίκαιο να το λέμε αυτό, επειδή κάθε εποχή έχει να επιδείξει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Η φράση “Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων” δε θα βγει ποτέ από το στόμα μου. Προπονώ καθημερινά τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας και έχω δει τους Κρόιφ και Μαραντόνα να αγωνίζονται», τόνισε στη σημερινή (29/12) συνέντευξη Τύπου.

«Δε χρειαζόμαστε μεταγραφές τον Ιανουάριο, η αγορά έχει κλείσει για εμάς. Όσον αφορά ενδεχόμενες αποχωρήσεις, θα δούμε. Υπογράψαμε τον Έντρικ, ένα κορυφαίο ταλέντο.

Τον είδα πέρυσι και μιλήσαμε λίγο, θα έρθει σε εμάς το 2024. Αισθανόμαστε χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι στο σύλλογο», σημείωσε ο Κάρλο Αντσελότι αναφορικά με τις μεταγραφές, ενώ, σχολιάζοντας το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Βραζιλίας για εκείνον, υπογράμμισε ότι «δε με κάλεσε ποτέ κάποιος από την Ομοσπονδία της Βραζιλίας. Θέλω να μείνω στη Ρεάλ Μαδρίτης, δε θα ζητήσω ποτέ από τη Ρεάλ να με αφήσει, ώστε να αποχωρήσω.

Πεπ Γκουαρντιόλα για Λιονέλ Μέσι: «Για εμένα, είναι ο καλύτερος όλων των εποχών»

Διαβάστε ακόμη: