Η Μάντσεστερ Σίτι έχει στο ρόστερ έναν πρωταθλητή κόσμου, τον Χουλιάν Άλβαρες, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αποθεώνει και εν συνεχεία, να εκθειάζει τον Λιονέλ Μέσι, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου (21/12).

Ο προπονητής των «πολιτών» χαρακτήρισε τον “Pulga” ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, ενώ, τόνισε πως ακόμη και αν δεν είχε κατακτήσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η γνώμη του δε θα άλλαζε.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για τον Άλβαρες. Η Αργεντινή κατέκτησε άξια το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Χούλιαν έπαιξε καλά και η συνεισφορά του ήταν εκπληκτική για την Αργεντινή. Διαθέτουμε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, στην ομάδα μας. Θα έχει ρεπό μίας εβδομάδας έως δέκα ημερών. Ήταν πολλά τα παιχνίδια και μεγάλη, η ένταση. Θα κάνει ένα διάλειμμα, ίσως πριν από το νέο έτος».

Όσον αφορά τον Μέσι, ο Πεπ Γκουαρντιόλα ανέφερε ότι «όλοι έχουν τη δική τους άποψη, αλλά κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι ο καλύτερος όλων των εποχών. Για εμένα, είναι ο καλύτερος, δύσκολο να πιστέψω ότι ένας παίκτης μπορεί να ανταγωνισθεί αυτό που έχει κάνει».

«Ακόμη και αν δεν είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, η γνώμη μου δε θα άλλαζε. Φυσιολογικά, οι άνθρωποι κοιτάζουν αν κερδίζεις ή όχι, για να σε αξιολογούν. Τα τελευταία… κεράσια μίας απίστευτης καριέρας», ολοκλήρωσε.

Διαβάστε ακόμη: