search

ΚΟΣΜΟΣ

Αργεντινή: Νεαρή γυναίκα πανηγύρισε το Μουντιάλ…ολόγυμνη – Δείτε βίντεο

Η νεαρή γυναίκα, φορώντας μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, πανηγύρισε στους δρόμους του Μπουένος Άιρες την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική Αργεντινής.

Αργεντινή: Νεαρή γυναίκα πανηγύρισε το Μουντιάλ...ολόγυμνη - Δείτε βίντεο

Μια νεαρή γυναίκα στην Αργεντινήβγήκε από τα ρούχα της κυριολεκτικά μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την εθνική ομάδα της χώρας.

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα το διασκεδάζει με την ψυχή της, δίχως να υπολογίζει ότι μπροστά της βρίσκονταν εκατοντάδες άτομα που πανηγύριζαν την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ανάμεσα τους οικογένειες και μικρά παιδιά.

Η νεαρή γυναίκα, η ταυτότητα της οποίας είναι άγνωστη, φορούσε μόνο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό από τα βίντεο οι παρευρισκόμενοι φαίνεται να έδειχναν περισσότερο προσοχή στο να φωνάξουν όσο δυνατότερά μπορούσαν για την κατάκτηση του τροπαίου μετά από 36 χρόνια, παρά στο απρόσμενο στριπτίζ που τους χάριζε σε κοινή θέα η νεαρή.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο Μπουένος Άιρες, κοντά στον Οβελίσκο, το σημείο όπου ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε υποσχεθεί να βγάλει τα ρούχα του και να τρέξει αν η Αργεντινή κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, όταν ήταν προπονητής της εθνικής ομάδας.

Τότε η Αργεντινή είχε αποκλειστεί στα ημιτελικά από την εθνική ομάδα της Γερμανίας με το βαρύ 4-0.

 

Διαβάστε ακόμη: