Επιστροφή στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ για τον Κάρλο Αντσελότι, με έναν και μοναδικό στόχο: να την οδηγήσει πάλι στην κορυφή και την κατάκτηση τροπαίων.

Ο Ιταλός προπονητής άλλωστε δεν το έκρυψε από το ξεκίνημα των δηλώσεών του: «Θέλουμε να κερδίσουμε το treble, θέλω το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο! Αυτός είναι ο στόχος μας. Η Ρεάλ είναι ο σημαντικότερος σύλλογος στον πλανήτη. Η αλήθεια είναι πως έχω μεγάλη ευθύνη ευρισκόμενος σε αυτήν την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά!

Ο Αντσελότι θέλει άμεσα να… δημιουργήσει το ρόστερ της νέας σεζόν και θα προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις.

Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τη Ρεάλ είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει εξαιρετική σχέση με τον Κάρλο Αντσελότι. Έτσι στην συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός των Μαδριλένων… δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον επιθετικό της Γιουβέντους και στα σενάρια επιστροφής.

Ο Αντσελότι εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον CR7, ωστόσο… σεβόμενος την Γιουβέντους, θεώρησε πως δεν έπρεπε να “αναπτύξει” περισσότερο την απάντηση του.

«Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον αγαπάω πραγματικά. Αλλά δεν είναι σωστό να μιλάω για τον Κριστιάνο, καθώς αυτήν την στιγμή έχει συμβόλαιο με την Γιουβέντους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Αζάρ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και έχει δείξει την ποιότητα του. Θα είναι σημαντικός παίκτης για εμάς», είπε ο Ιταλός για τον Βέλγο.