Η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Ζινεντίν Ζιντάν συνεχίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και καθημερινά νέα ονόματα προστίθενται στην σχετική λίστα. Η αρχή έγινε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με τον Ιταλό να υπογράφει ωστόσο στη Γιουβέντους. Γιόαχιμ Λεβ, Ραούλ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και Αντόνιο Κόντε προστέθηκαν στη μακρά λίστα. Τελευταίο όνομα χρονικά που τοποθετείται στα χαρτιά του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αυτό του παλιού του γνώριμου, Κάρλο Αντσελότι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cadena CER, οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά με τον πολύπειρο Ιταλό προπονητή. Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Αντσελότι έχει μπει στο στόχαστρο της «Βασίλισσας» με τον Πέρεθ να τον θέλει αρκετά μιας και ξέρει πως με εκείνον η ομάδα μπορεί να πετύχει.

Ο 61χρονος προπονητής βρίσκεται στην Έβερτον από το 2019 ενώ το συμβόλαιο του με τα «Ζαχαρωτά» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Η παρουσία του στην ομάδα του Λίβερπουλ κρίνεται επιτυχημένη αν και το φινάλε της φετινής σεζόν δεν ήταν αυτό που περίμεναν ή ήθελαν όλοι στον βρετανικό σύλλογο. Το βιογραφικό του Ιταλού είναι από τα πιο βαριά της Ευρώπης.

Μεταξύ των προορισμών του και η παρουσία του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τη διετία 2013/15. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του 61χρονου στο τιμόνι της. Είναι ένας προπονητής που έχει πλάνο και σχέδιο στο παιχνίδι του. Το σημαντικότερο όμως για τη Ρεάλ είναι ότι μπορεί να τιθασεύσει τις προσωπικότητες της ομάδας στα αποδυτήρια.

Ο Αντσελότι εμπνέει σεβασμό και η παρουσία του στη «Βασίλισσα» θα μπορούσε να παρουσιαστεί ως ιδανική συνέχεια μετά τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ καλείται τις επόμενες ημέρες να πάει την τελική του απόφαση και να ανακοινώσει προπονητή. Η Ρεάλ θέλει να έχει κλείσει αυτό το θέμα πριν την έναρξη του EURO.