Το περασμένο καλοκαίρι η μεταγραφή του Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Αλ Ιτιχάντ προκάλεσε αίσθηση. Φαίνεται όμως ότι η καριέρα του Γάλλου επιθετικού στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα.

Οι σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά με την Αλ Ιτιχάντ βρίσκονται σε οριακό σημείο και όπως αποκαλύπτει το AFP, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στον σύλλογο, είναι πολύ πιθανό να δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν σε άλλο σύλλογο.

Σύμφωνα πάντα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ο πολύπειρος επιθετικός δεν αισθάνεται ότι είναι σε θέση να δώσει τον καλύτερο εαυτό του αυτή τη στιγμή και έχει ζητήσει ο ίδιος να δοθεί δανεικός σε άλλο σύλλογο με την ομάδα του να του προτείνει τη λύση να αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα της Saudi Pro League!

Την ίδια ώρα στα ΜΜΕ της χώρας σήμερα γράφεται ο Αργεντινός προπονητής της Αλ Ιτιχάντ, Μαρσέλο Γκαλάρδο, αρνήθηκε να επανεντάξει τον Γάλλο επιθετικό στην ομάδα μετά την καθυστερημένη επιστροφή του από τον Άγιο Μαυρίκιο (λόγω κακοκαιρίας) και έτσι προπονείται μόνος του ενώ όλη ομάδα είναι σε προπονητικό καμπ στο Ντουμπάι.

Επίσης τονίζουν οτι από τους παράγοντες της ομάδας γίνεται προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα στις σχέσεις των δύο ανδρών ενόψει της επανέναρξης των εγχώριων διοργανώσεων και του ασιατικού Champions League, αλλά προς το παρόν η θέση του Γκαλάρδο παραμένει αμετάβλητη και δεν θέλει να επιστρέψει ο Μπενζεμά στις προπονήσεις.

Την ίδια ώρα ο Γάλλος εμφανίζεται να αποτελεί στόχο ομάδων της Premier League και συγκεκριμένα της Άρσεναλ και της Τσέλσι, καθώς και της πρώην ομάδας του, Ολιμπίκ Λιόν ωστόσο θεωρείται αμφίβολο ότι μπορούν να καλύψουν εξ ολοκλήρου τις απαιτήσεις που θα έχει ο ίδιος αλλά και η Αλ Ιτιχάντ.

Διαβάστε ακόμη: