Ο Ν’ Γκολό Καντέ νοσταλγεί την Premier League και να αγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο. Πέρυσι το καλοκαίρι πήρε την απόφαση να αφήσει την Τσέλσι και να μεταπηδήσει στη Σαουδική Αραβία. Η Αλ Ιτιχάντ κατάφερε να υπογράψει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους των τελευταίων 15 ετών δαπανώντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον πείσει.

Φέτος το καλοκαίρι ο Ν’ Γκολό Καντέ έλαμψε με την παρουσία του στο EURO. Ήταν από τους λίγους παίκτες της Γαλλίας που ξεχώρισαν στη διοργάνωση. Ο 33χρονος μέσος θύμισε στο ποδοσφαιρικό κοινό όλες του τις αρετές. Το πηγαίο ταλέντο του και την εργατικότητά του στο γήπεδο. Δικαίως το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο και τα τελευταία 24ωρα συζητιέται ξανά στο μεταγραφικό παζάρι.

Σήμερα, η βρετανική Guardian αναφέρει πως ο Ν’ Γκολό Καντέ βρίσκεται στο στόχαστρο της λονδρέζικης Γουέστ Χαμ. Ο τεχνικός των «Σφυριών», Τζουλιέν Λοπετέγκι, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο μέσο και θεωρεί πως αυτός είναι ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής για να καλύψει επάξια τη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Ν’ Γκολό Καντέ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες της Αλ Ιτιχάντ, το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Σίγουρα δεν θα έλεγε όχι στην επιστροφή του στην Ευρώπη και την Premier League. Η εμπειρία της Saudi Pro League δεν εξελίχθηκε όπως την περίμενε. Το κλίμα στην Αλ Ιτιχάντ δεν ήταν και το καλύτερο, καθώς η ομάδα δεν μπόρεσε να πετύχει τους στόχους της. Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ωστόσο αναφέρει στο δικό του ρεπορτάζ πως η Αλ Ιτιχάντ δεν έχει διάθεση να πουλήσει. Θέλει να κρατήσει τον Καντέ τουλάχιστον για έναν χρόνο ακόμη!

Διαβάστε ακόμη: