Ανατροπή στην υπόθεση της παραμονής του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός τόνιζε πως μετά το τέλος της πορείας της χώρας του στο EURO2024 θα κάνει τις διακοπές του και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Σίτι για να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του.

Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν πια αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου, Ρούντι Γκαλέτι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ. Οι Σαουδάραβες έχουν βάλει καιρό τώρα στο στόχαστρό τους τον Βέλγο αστέρα. Οι φήμες εδώ και μήνες συνδέουν τον Ντε Μπρόινε με ομάδες της Saudi Pro League και τώρα μοιάζουν να επιβεβαιώνονται.

Η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να προσφέρει ένα άκρως δελεαστικό συμβόλαιο στον παίκτη. Ένα ποσό που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να το αρνηθεί. Κατά τον Γκαλέτι οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια. Αυτό που μένει είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» με την Μάντσεστερ Σίτι. Οι «Πολίτες» πριν κάνουν το βήμα και διαπραγματευτούν με τους Σαουδάραβες, θα ψάξουν στην αγορά το πρόσωπο που μπορεί να αντικαταστήσει τον Βέλγο.

Αν τον βρουν τότε ναι θα μπουν σε συζητήσεις για την πώληση του ποδοσφαιριστή τους. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα υπολογίζει πολύ στο παιχνίδι του Κέβιν Ντε Μπρούιν. Είναι ένα από τα βασικά εργαλεία που έχουν φέρει την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη