Σοβαρό τροχαίο με μία 44χρονη νεκρή και δύο σοβαρά τραυματισμένες συνέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Θησέως, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν μοτοσικλέτα παρέσυρε ηλικιωμένη.

Μια 77χρονη επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο γυναίκες.

Από το φρικτό τροχαίο έχασε τη ζωή της η οδηγός της μηχανής, ετών 44, ενώ τόσο η 43χρονη συνοδηγός όσο και η 77χρονη πεζή έχουν τραυματιστεί σοβαρά και νοσηλεύονται στο Τζάνειο.

Καλλιθέα: Πώς συνέβη το τροχαίο

Η 44χρονη οδηγός της μηχανής κινούμενη στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα με κατεύθυνση από Πειραιά προς Αθήνα, παρέσυρε την πεζή, που διέσχιζε την Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου με κατεύθυνση από αριστερά προς τα δεξιά ως προς την πορεία της μηχανής.

Τραγικό αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της οδηγού, ο σοβαρός τραυματισμός της πεζής καθώς επίσης και ο τραυματισμός της 43χρονης συνεπιβάτιδας στη μηχανή.

Για την νεκρή οδηγό αναμένεται νεκροψία – νεκροτομή, ενώ από την πεζή ελήφθη ποσότητα αίματος για να διαπιστωθεί, αν υπάρχουν αλκοόλ ή άλλες τοξικές ουσίες στον οργανισμό της.

Το MEGA μάλιστα, εξασφάλισε βίντεο από τη στιγμή του σφοδρού τροχαίου στην Καλλιθέα, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε μία γυναίκα.

Διαβάστε ακόμη: