Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 48χρονος, ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος χθες το πρωί γρονθοκόπησε τον 76χρονο ψαρά στη Μαρίνα της Καλλιθέας με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης για θανατηφόρα σωματική βλάβη σε βάρος του πυγμάχου.

Ο 48χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε ενα καφενείο, στο κέντρο της Καλλιθέας, και στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν υποστήριξε πως δεν αντιλήφθηκε ότι είχε τραυματίσει τον 76χρονο.

Λίγο αργότερα, περιγράφοντας στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας το μοιραίο καβγά εξήγησε πως όλα έγιναν για το σημείο που κολυμπούσε και ενοχλούσε τον ψαρά.

Όμως, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι ο δράστης με το θύμα να είχαν τσακωθεί ξανά τις προηγούμενες ημέρες και να γνωρίζονταν.

Μαρτυρία ερασιτέχνη ψαρά της περιοχής κάνει λόγο για ενα καβγά που είχε στο ίδιο σημείο ο 48χρονος Καζακστανός το πρωί της Πέμπτης με έναν ηλικιωμένο, η περιγραφή του οποίου ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του 76χρονου.

“Είχε βουτήξει ο συγκεκριμένος κύριος, νεαρής ηλικίας. Τον είχα δει να μπαίνει, να κολυμπάει και μου είχε κάνει αλγεινή εντύπωση γιατί απαγορεύεται και είναι και βρώμικα τα νερά.

Και εκεί βούτηξε μπροστά στα καλάμια ενός ηλικιωμένου. Πέμπτη το είχε δει αυτό. Αυτός πρέπει να είναι γιατί δεν βουτάει κανένας άλλος, μόνο αυτός βουτάει.

Είδα μια δράση και μια αντίδραση του ενός και του άλλου βγαίνοντας ο νεαρός από το νερό. Φατσικά τον ήξερα τον ηλικιωμένο, μια καλημέρα είχαμε”, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας του καβγά που σημειώθηκε την Πέμπτη ο οποίος γνωρίζε τόσο το θύμα όσο και το δράστη.

Ο 48χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση, στην οποία υπεβλήθη η σορός του ηλικιωμένου και δείχνει θάνατο από ισχαιμικό επεισόδιο, περιπλέκει την ποινική του αντιμετώπιση.

Διαβάστε ακόμη: