Τοπικά θα σημειωθεί μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι με εντάσεις έως 3 – 5 μποφόρ στα πελάγη.

Αναλυτικά, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πιθανώς της Κρήτης. Οι καταιγίδες στα ορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της Στερεάς είναι πιθανό να συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 14°C έως 30°C, την υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15°C έως 36°C, την Ήπειρο από 14°C έως 32°C, τη Θεσσαλία από 14°C έως 34°C, τα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14°C έως 33°C, τα νησιά του Ιονίου από 19°C έως 32°C και τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 18°C έως 30°C.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και το Ιόνιο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις, με εντάσεις από 2 έως 4 μποφόρ και τα νότια τμήματα, τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική, περιμένουμε αίθριο καιρό με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C έως 33°C.

Στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε αίθριο καιρό με πιθανότητα για αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24°C έως 33°C.

Διαβάστε ακόμη:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει σε παραλία της Γαύδου με μαύρο μπικίνι και βάζει… «φωτιά»

Συγκινητική στιγμή: Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά σε νεαρή κοπέλα με τετραπληγία (βίντεο)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με λάμψη και χλιδή θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του