search

LIFESTYLE

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Με λάμψη και χλιδή θα παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του – Την Κυριακή ο γάμος της χρονιάς

Στην Κύπρο θα τελεστεί αύριο ο παραμυθένιος γάμος του θεατρικού παραγωγού και της αγαπημένης του.

220827165827_mavrikios-ilaira

Προ των πυλών είναι ο μεγάλος γάμος της χρονιάς του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση. Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μέρα και τόσο ο θεατρικός παραγωγός όσο και η αγαπημένη του ανυπομονούν να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έπειτα από αρκετούς μήνες αναμονής και ετοιμασιών ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση θα δεθούν με τα δεσμά του γάμου αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη) στη Λεμεσό.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και δεν διστάζει να το δηλώσει σε κάθε δημόσια εμφάνιση του. Στο πλευρό τους αύριο θα έχουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, τους πιο στενούς συγγενείς τους και τους φίλους τους που φτάνουν ο ένας μετά τον άλλο στην Κύπρο για να απολαύσουν την φιλοξενία τους.

Κατάλευκα λουλούδια θα διακοσμούν το παραμυθένιο γάμο

Το ζευγάρι όλες αυτές τις βδομάδες έτρεχε πυρετωδώς για τις ετοιμασίες του γάμου. Άλλωστε πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν εντυπωσιακό γάμο που έχει δοθεί προσοχή ακόμα και στις λεπτομέρειες.

Ο Κύπριος παραγωγός και τραγουδιστής και η αγαπημένη του είναι έτοιμοι για τον αυριανό τους γάμο, ενώ τις τελευταίες ημέρες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ενημερώνουν τους διαδικτυακούς του φίλους για τις λεπτομέρειες από την ξεχωριστή ημέρα.

Μετά τη φωτογραφία που δημοσίευσαν για την τρισδιάστατη τούρτα τους…

…σήμερα μας έδειξαν τα λουλούδια, που θα κινηθεί σε λευκές αποχρώσεις.

Έλεγχο ασφαλείας τριών σταδίων θα περνούν οι καλεσμένοι

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έγραψαν μια μακροσκελή ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας, την οποία και μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά τον γάμο τους θα ακολουθήσει δεξίωση στο Monte Caputo. Σε ανάρτησή του που έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σήμερα ενημέρωσε τον κόσμο που ενδιαφέρεται να παρευρεθεί εκείνη την ημέρα στο μυστήριο και τόνισε ότι η είσοδος στη δεξίωση θα γίνει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας τριών σταδίων.

Η ανάρτηση του ζευγαριού όσον αφορά στη μέρα του γάμου του

«Αγαπημένες μας φίλες και φίλοι, όπως όλοι γνωρίζετε την επόμενη Κυριακή 28/08 είναι ο γάμος μας στη Λεμεσό. Με αυτήν την ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό για εμάς θέμα. Κατανοούμε και σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη αγάπη και στήριξη σας όλους αυτούς τους μήνες. Ωστόσο, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε, όσοι από εσάς θέλετε να είστε κοντά μας εκείνη τη μέρα και δεν έχετε λάβει προσκλητήριο γάμου μπορείτε να έρθετε και να μας ευχηθείτε στην εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα (Χαράκη), Λεμεσού στις 5.00 μ.μ. Η είσοδος στο Monte Caputo για την δεξίωση ξεκινάει στις 7 μ.μ. και θα πραγματοποιείται με έλεγχο 3 σταδίων ασφαλείας από ομάδα security.

1. Επίδειξη του προσκλητηρίου (Πρέπει να το φέρετε μαζί σας) 2. Έλεγχος στις λίστες καλεσμένων για διασταύρωση (Πρέπει να είστε καλεσμένοι και να βρίσκεστε στη λίστα) 3. Απάντηση σε ερωτήσεις ασφαλείας που θα κάνουν οι security στην είσοδο. Ο λόγος που θα ληφθούν αυτά τα μέτρα είναι ότι λαμβάνουμε εκατοντάδες μηνύματα ότι πολλοί θέλουν να έρθουν χωρίς να είναι καλεσμένοι ενώ οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και δεν θέλουμε να ταλαιπωρηθεί κανείς ή να μη βρει κάπου να καθίσει ή ακόμα χειρότερα να τραυματιστεί.

Είμαστε υποχρεωμένοι να προνοήσουμε για την ασφάλεια των καλεσμένων μας, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θα ταξιδέψουν από Ελλάδα και εξωτερικό για να είναι κοντά μας αλλά και για την άψογη διεξαγωγή της τελετής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, μετράμε αντίστροφα! Μαυρίκιος – Ιλάειρα».

Διαβάστε ακόμη:

Νικολά Σαρκοζί: Ο Γάλλος πρώην Πρόεδρος φωτογραφίζει τόπλες την Κάρλα Μπρούνι 

Ένας δρόμος της Αθήνας στους πιο cool του κόσμου

Lana Rhoades: Η πρώην πορνοστάρ έκανε κρυφά παιδί με σούπερ σταρ του NBA