Το πρώτο της μήνυμα μέσα από τις φυλακές έστειλε η Εύα Καϊλή, η οποία, μέσω του δικηγόρου της, επανέλαβε την αθωότητά της.

Εύα Καϊλή: «Δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει»

Η Εύα Καϊλή φέρεται να δήλωσε μέσα από τις φυλακές πως: «Ματαιοπονούν. Και κομμάτια να με κάνουν, δεν πρόκειται να παραδεχτώ κάτι που δεν έχω κάνει».

Τη δήλωση αυτή μετέφερε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην πρωινή εκπομπή του Open.

Εύα Καϊλή: Παραμένει στη φυλακή για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα

Σημειώνεται πως οι δικαστικές αρχές του Βελγίου αποφάσισαν να συνεχιστεί η προφυλάκισή της για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα.

Έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας σχετικά με φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, η E.K. εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον του προδικαστικού τμήματος του Πρωτοδικείου στις Βρυξέλλες.

Στη διάταξή του σήμερα το πρωί, το προδικαστικό τμήμα επιβεβαίωσε την προφυλάκιση της E.K.

Εάν ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής εντός 24 ωρών, θα εμφανιστεί ενώπιον του τμήματος κατηγορίας του Εφετείου των Βρυξελλών εντός 15 ημερών.

Προς το συμφέρον της έρευνας, δεν θα δοθούν προς το παρόν περαιτέρω πληροφορίες. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση αυτή μέσω δελτίων τύπου».

Διαβάστε ακόμη: