Κι ενώ το σίκουελ του Joker, το «Joker: Folie à Deux», έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2024, το καστ του μεγαλώνει.

Ο Μπρένταν Γκλίσον θα παίξει στο πολυσυζητημένο σίκουελ, σύμφωνα με το Deadline, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός ο ρόλος του.

Ο Μπρένταν Γκλίσον έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστός από τον ρόλο του Alastor Moody, στις ταινίες Χάρι Πότερ.

Πριν τον Joker, ο βραβευμένος ηθοποιός θα εμφανιστεί στην ταινία «The Banshees of Inisherin», με συμπρωταγωνιστή τον Κόλιν Φάρελ, που θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας.

Ο ηθοποιός αναμένεται λοιπόν να εμφανιστεί δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ και τη Lady Gaga.

Θυμίζουμε ότι το Joker του Τοντ Φίλιπς, είχε ξεπεράσει το όριο του 1 δισ. δολαρίων στο παγκόσμιο box office, είχε λάβει διθυραμβικές κριτικές και 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ (κερδίζοντας δύο Α’ Ανδρικού και Πρωτότυπης Μουσικής) και είχε αποσπάσει τα βραβεία Καλύτερης Ταινίας και Α’ Ανδρικού Ρόλου σε κάθε σημαντική κινηματογραφική διοργάνωση και φεστιβάλ.

Ποιος σταρ από τις ταινίες του Harry Potter μπαίνει στο καστ του «Joker: Folie à Deux»;

Το «Joker: Folie à Deux» θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου του 2024, πέντε χρόνια ακριβώς από την πρεμιέρα του πρώτου φιλμ που σάρωσε ρεκόρ, βραβεία και box office και χάρισε στον Χοακίν Φίνιξ το πρώτο του Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του Joker (Άρθουρ Φλεκ).

Στο πλευρό του ηθοποιού θα δούμε επίσης της Lady Gaga στον ρόλο της Harley Quinn, φιλενάδα και συνέταιρος του Joker στο έγκλημα.

Επίσης, στο καστ θα βρίσκεται και η Ζαζί Μπιτζ η οποία επιστρέφει στον ρόλο της.

 

Διαβάστε ακόμη: