search

MEDIA

Joker 2: Μεγαλύτερο το budget της ταινίας σε σχέση με την πρώτη ταινία- Πότε θα δούμε το πρώτο trailer

Η συνέχεια της ταινίας του 2019 με τίτλο Joker: Folie à Deux, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία.

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Joker 2

Δημοσίευμα του Variety αποκαλύπτει το κόστος που θα έχει το Joker 2 για τη Warner Bros η οποία όπως φαίνεται δε δίστασε να βάλει βαθιά το χέρι στη τσέπη για το sequel της ταινίας, με το budget να αγγίζει τα $200 εκατομμύρια δολάρια δηλαδή, το τριπλάσιο κόστος από την πρώτη ταινία η οποία είχε budget ύψους $60 εκατομμυρίων και έβγαλε πάνω από $1 δισεκατομμύριο έσοδα στο box office το 2019. 

Στο κόστος, συμπεριλαμβάνονται και οι αμοιβές που διαπραγματεύτηκε το all-star και οσκαρικό πρωταγωνιστικό δίδυμο των Χοακίν Φίνιξ και Lady Gaga, οι οποίοι θα λάβουν από 20 εκατομμύρια και 12 εκατομμύρια δολάρια έκαστος για την συμμετοχή τους.

Η ταινία θα λαμβάνει χώρα στο Arkham Asylum και εντός της Gotham με τον Joaquin Phoenix να επιστρέφει στον ρόλο του Arthur Fleck/Joker και την Lady Gaga να ενσαρκώνει την Harley Quinn. Στα κόμικς ο Joker γνωρίζεται με την Harley Quinn στο Arkham Asylum, όταν αυτή αναλαμβάνει να τον βοηθήσει ως ψυχίατρος, αλλά τελικά τον ερωτεύεται.

Η συνέχεια της ταινίας του 2019 με τίτλο Joker: Folie à Deux, φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Todd Phillips, ο οποίος είχε αναλάβει και την πρώτη ταινία. Η ταινία αναμένεται να έχει έντονα στοιχεία μιούζικαλ, κάτι που στο συγκεκριμένο είδος ταινιών αποτελεί στοίχημα που θα πρέπει να κερδίσει με το κοινό της.

Εκτός των Joaquin Phoenix και Lady Gaga, στην ταινία θα συμμετέχουν οι: Brendan Gleeson, Catherine Keener, Zazie Beetz, Harry Lawtey και Jacob Lofland.

Το Joker: Folie à Deux κυκλοφορεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024 ενώ,  το πρώτο trailer θα το δούμε στα μέσα Απριλίου.

Διαβάστε ακόμη: