Οι φήμες ήθελαν τον Jason Momoa να έχει επιστρέψει στην αγκαλιά της Lisa Bonet με την οποία ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πριν δύο μήνες περίπου και μετά από 17 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να μην ισχύει και ο κινηματογραφικός Aquaman κρατάει πλέον την Kate Beckinsale στην αγκαλιά του.

H 48χρονη Kate Beckinsale ήταν στην παρέα του Jason Momoa στη λαμπερή -και επεισοδιακή- βραδιά των Oscars 2022 και μαζί με τον 42χρονο ηθοποιό αλλά και τους Sienna Miller, Rita Ora και Jessica Alba βρέθηκαν στο after party του Vanity Fair.

Ο φακός πάντως έξω από τα Oscars, εντόπισε τη στιγμή εκείνη που ο Momoa προσφέρθηκε να δώσει το μπουφάν του στην Kate, η οποία ξεπάγιασε στο κρύο, εξαιτίας της διάφανης μαύρης τουαλέτας που φορούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=5aMrNGIhjro&ab_channel=Engelbert

Σύμφωνα με πηγή του «E! News», οι δύο ηθοποιοί ήταν σχεδόν αγκαλιασμένοι, γελούσαν, κοιτιούνταν στα μάτια με ενθουσιασμό και μιλούσαν.

Ο 42χρονος ηθοποιός και η 48χρονη συνάδελφός του βρέθηκαν μαζί και το πάρτι του Vanity Fair και ήταν ένα βίντεο – story της Kate που πρόδωσε ότι οι δύο ηθοποιοί ήταν μαζί στο πάρτι, μιας και ο Momoa φαίνεται να περπατάει μπροστά από την Beckinsale. Όσοι είδαν τους ηθοποιούς τόνισαν πως φαίνονταν πολύ χαρούμενοι ενώ το περίεργο είναι πως ο Momoa που δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών από τα Oscars, απέφυγε να δημοσιεύσει πόζα με την Kate Beckinsale.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Jason Momoa και της Lisa Bonet έπεσε σαν κεραυνός εν εθρεία, αφού οι δυό τους ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood.

Ωστόσο, αρκετές φήμες τους ήθελαν ξανά μαζί, αφού παπαράτσι τους φωτογράφιζαν μαζί, ενώ η ανάρτηση με την οποία είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους διαγράφηκε. Κανείς από τους δύο δεν είχε δώσει απάντηση για το αν είναι ή όχι ξανά μαζί, μέχρι που ο 42χρονος ηθοποιός ξεκαθάρισε σε δήλωσή του την βραδιά των φετινών Όσκαρ, πως με τη Lisa έχουν χωρίσει οριστικά.

«Δεν είμαστε ξανά μαζί. Είμαστε οικογένεια. Έχουμε δύο υπέροχα παιδιά μαζί», είπε.

 

Οι διάσημοι καλεσμένοι των φετινών Oscar χάρισαν στον φωτογραφικό φακό μερικές κορυφαίες style moments, επαναφέροντας την χολιγουντιανή λάμψη που τόσο είχε λείψει λόγω πανδημίας:

Όσκαρ 2022: Έλαμψαν στο κόκκινο χαλί- Τι περιείχαν οι διάσημες τσάντες