Μία από τις πιο ρομαντικές ιστορίες αγάπης του Hollywood φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας οι Jason Momoa και Lisa Bonet αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή δήλωση στο λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη, ανακοινώνοντας ότι το ζευγάρι, μετά από 16 χρόνια συνύπαρξης και 4 γάμου, αποφάσισε να ακολουθήσει ξεχωριστούς δρόμους.

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας», έγραψαν μεταξύ άλλων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα τζαζ κλαμπ το 2005, μέσω κοινών φίλων, πολύ πριν ο Momoa γίνει διάσημος παίζοντας τον Khal Drogo στο «Game of Thrones».

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή της το 2018 η Bonet είχε πει: «Εκείνη τη στιγμή, ήρθε ο μεγάλος έρωτας και αυτός δεν έτρεξε όπως πιστεύω ότι κάνουν πολλοί άντρες. Βασικά με σήκωσε και με πέταξε στον ώμο του, σε στυλ caveman!».

Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, την Λόλα, το 2007. Ένα χρόνο αργότερα απέκτησαν και έναν γιο.

Η Jason Momoa βοήθησε επίσης στην ανατροφή της κόρης της συντρόφου του, της -επίσης- ηθοποιού Zoë Kravitz, από τον προηγούμενο γάμο της Lisa Bonet με τον ηθοποιό Lenny Kravitz.

Ο Jason Momoa και η Lisa Bonet παντρεύτηκαν το 2017.

Το πρώην ζευγάρι πρόσθεσε ότι δεν προχωρούν στην ανακοίνωση του χωρισμού τους «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…».