Κατά γενική ομολογία η τελετή των Όσκαρ ήταν απογοητευτική και δεν άφησε κάτι αξέχαστο στο κοινό.

Τα πορτραίτα από το after party του Vanity Fair, βέβαια, σχεδόν εξισορροπούν την κατάσταση. Ο Mark Seliger φωτογράφισε τους κορυφαίους σταρ της βιομηχανίας του κινηματογράφου, οι οποίοι πόζαραν με τον δικό τους, ξεχωριστό τρόπο και το αποτέλεσμα ήταν απλά iconic.

Κάθε χρόνο μετά την τελετή των Βραβείων Όσκαρ, το Vanity Fair κλέβει την παράσταση από την τελετή απονομής! Πώς; Mε ένα υπέρλαμπρο πάρτι.

Σταρ της βραδιάς και φέτος, ο διάσημος φωτογράφος Mark Seliger που κάθε χρόνο απαθανατίζει με τον φακό του τους πρωταγωνιστές του φημισμένου Oscars after party. Η φωτογράφιση γίνεται, μετά την παρέλασή τους στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre και πριν αρχίσουν να ξεφαντώνουν στα καθιερωμένα πάρτι.

Οι φωτογραφίες του Seliger είναι μικρά έργα τέχνης που δείχνουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές να ποζάρουν αποκλειστικά για το Vanity Fair .

 

Μετά την τελετή των Όσκαρ, οι διάσημοι κατευθύνθηκαν στο πάρτι του Vanity Fair. Το after party  πάρτι των Όσκαρ ήταν σίγουρα η καλύτερη στιγμή της βραδιάς. Εκτός από τους νικητές, άλλες προσωπικότητες όπως οι Zendaya, Taika Waititi, Jon Hamm, Joe Jonas, Sophie Turner, Mindy Kaling, Sophia Vergara, Rita Ora, Jeff Goldblum, Sarah Paulson, Donald Glover, έκαναν κλικ στο κόκκινο χαλί.

Mark Seliger: Ο άνθρωπος που φωτογράφισε όλους τους σταρ των τελευταίων 30 ετών

Από τον Kurt Cobain μέχρι την Kim Kardashian, από τον David Beckham μέχρι την Patti Smith δεν υπάρχει άνθρωπος που να αρνήθηκε να ποζάρει στον φακό του 59χρονου φωτογράφου.

 

Ήταν το 1984 όταν ο -τότε- 25χρονος Mark Seliger, αφού έχοντας σπουδάσει εικαστικές τέχνες και έχοντας αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, άφηνε το πατρικό του στο Τέξας και μετακόμιζε στη Νέα Υόρκη. Όχι, ο στόχος του δεν ήταν να ανακαλύψει τι θα κάνει στη ζωή του – αυτό το ήξερε ήδη. Απλά γνώριζε πώς έπρεπε να πάει στο «Μεγάλο Μήλο», αν ήθελε να κάνει καριέρα φωτογράφου.

Τα πρώτα του χρόνια εκεί μόνο εύκολα δεν ήταν, καθώς αναλάμβανε όποια δουλειά μπορούσε τόσο για να βγάλει τα προς το ζην όσο και να γνωρίσει τους κατάλληλους ανθρώπους. Και αυτούς δεν άργησε να τους βρει – τρία χρόνια αργότερα θα του δοθεί η ευκαιρία να φωτογραφίσει για το Rolling Stone και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Μικρές δουλειές αρχικά, αρκετές όμως ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανωτέρων του.

Πώς γιόρτασε ο Will Smith τη νίκη του για το Όσκαρ 2022 στο πάρτι του Vanity Fair

Όταν ο Smith έφτασε στο πάρτι των Oscar του Vanity Fair στο Μπέβερλι Χιλς αρκετές ώρες αργότερα, ωστόσο, ο ηθοποιός ήταν σε καλύτερη διάθεση από την τελετή. Περιτριγυρισμένος από τη σύζυγό του Jada, την κόρη Willow και τους γιους Trey και Jaden, καθώς και από μια προστατευτική ομάδα φίλων  ο ηθοποιός χαιρέτησε τhν αρχισυντάκτη του Vanity Fair Radhika Jones.

Ο Smith και η συνοδεία του κέρδισαν τις εντυπώσεις καθώς ο D.J. άλλαξε κομμάτια στον καλοκαιρινό ύμνο του σταρ του 1997 «Gettin Jiggy Wit It» και σχηματίστηκε ένας κύκλος γύρω από τον ηθοποιό για να τον δει να χορεύει και να ραπάρει στο τραγούδι. Η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Lupita Nyong’o, πλησίασε τον Smith για να τον συγχαρεί, ενώ ο Trevor Noah χώρισε το πλήθος για να αγκαλιάσει τον Pinkett Smith. Ο Σμιθ σταμάτησε μόνο τον χορό του για να ποζάρει για σέλφι – συμπεριλαμβανομένης μιας με τον Μπεν Προύντφουτ, τον σκηνοθέτη που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ μικρού μήκους.