Η σύζυγος του Will Smith Jada Pinkett Smith «κάνει τα πάντα» για να ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι καλά στη σχέση της με τον Will μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της για τη σεξουαλική τους ζωή οι οποίες και έγιναν πρωτοσέλιδα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης του «Red Table Talk», οι συμπαρουσιαστές Jada Pinkett Smith, Willow Smith και Adrienne «Gammy» Banfield-Norris μίλησαν με την καλεσμένη τους Gwyneth Paltrow για τις σεξουαλικές τους εμπειρίες και τις προτιμήσεις τους.

Σε ένα σημείο της συζήτησης, η σύζυγος του Will Smith, Jada, παραδέχτηκε ότι η διατήρηση μιας υγιούς σεξουαλικής ζωής με τον σύζυγό της Will απαιτούσε «σκληρή» δουλειά και ανοιχτή επικοινωνία.

Η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith, ξεκαθάρισε ότι η ίδια και ο σύζυγός της δεν έχουν πρόβλημα στην σεξουαλική τους ζωή μετά τον «σάλο» που δημιουργήθηκε από μία δήλωσή της

Η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith, ξεκαθαρίζει τι εννοούσε με τις δηλώσεις της

Έκτοτε, πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία αναδημοσίευσαν την δήλωση με αναφορές όπως «Η Jada Pinkett Smith λέει στη Gwyneth Paltrow γιατί είναι δύσκολο να διατηρήσεις μια σεξουαλική ζωή με τον Will Smith». Ως αποτέλεσμα αυτού, η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, την Τετάρτη, διευκρίνισε τι ακριβώς εννοούσε με την δήλωσή της.

«Μόνο επειδή έχω χρόνο σήμερα. Σταματήστε να φτιάχνετε τίτλους», έγραψε η σύζυγος του Will Smith. «Παρακολουθήστε μόνοι σας το @RedTableTalk που έκανα με την @GwynethPaltrow. Ο Will και εγώ δεν είχαμε ΠΟΤΕ πρόβλημα στην κρεβατοκάμαρα. Σας ευχαριστώ.»

Η σύζυγος του Will Smith, Jada Pinkett Smith, ξεκαθάρισε ότι η ίδια και ο σύζυγός της δεν έχουν πρόβλημα στην σεξουαλική τους ζωή μετά τον «σάλο» που δημιουργήθηκε από μία δήλωσή της

Κατά την προώθηση της νέας της σειράς του Netflix «Sex, Love & Goop» στο «Red Table Talk», η ηθοποιός, Gwyneth Paltrow, ξεκίνησε μια συζήτηση με την Gammy για την ικανοποιητική σεξουαλική τους ζωή ως σχετικά νεόνυμφοι.

Αφού η Paltrow εξέφρασε τον θαυμασμό της για το ειδύλλιο της Jada και του Will, που κρατά παραπάνω από δύο δεκαετίες, η Jada Pinkett Smith αναφέρθηκε για το μακρύ «ταξίδι» με τον σταρ του «Bad Boys for Life» και την «παγίδα» που προσπαθούν να αποφύγουν.

«Είναι δύσκολο», είπε. «Ξεκινήσαμε σε αυτό σε πολύ μικρή ηλικία, ξέρετε, 22 χρονών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κομμάτι της λογοδοσίας με «χτύπησε» πραγματικά γιατί νομίζω ότι περιμένεις από τον σύντροφό σου να ξέρει τι θέλεις, ειδικά όταν πρόκειται για σεξ. Είναι σαν, «Λοιπόν, αν με αγαπάς, πρέπει να το ξέρεις.» … «Αν με αγαπάς, θα πρέπει να διαβάσεις το μυαλό μου».

Μεταξύ τους, οι γυναίκες συμφώνησαν ότι το «κλειδί» για μια υγιή σεξουαλική ζωή είναι ένα ζευγάρι να επικοινωνεί ανοιχτά και ειλικρινά για τις ανάγκες του, ανεξάρτητα από το πόσο «άβολες» μπορεί να είναι αυτές οι συζητήσεις.

«Μεγάλωσα από αυτό», είπε η σύζυγος του Will Smith. «Πες μου τι χρειάζεσαι. Πες μου τι θέλεις. Και πάνω από αυτό, ξέρω ότι πρέπει να είμαι υπόλογος για να κάνω το ίδιο».