O πασίγνωστος ηθοποιός Will Smith, επισκέφτηκε την βαθύτερη πισίνα στον κόσμο, και μάλιστα τράβηξε και βίντεο για να το μοιραστεί στο Instagram με τους οπαδούς του!

Το αστέρι του Fresh Prince of Bel Air αποκάλυψε ότι βρισκόταν στο Deep Dive Dubai, ένα ολοκαίνουργιο αξιοθέατο που άνοιξε τις πόρτες του στις 7 Ιουλίου 2021. Με βάθος 60,02 μέτρα, αξίζει άνετα τον τίτλο της «βαθύτερης πισίνας στον κόσμο»!

Αυτό που κάνει το Deep Dive Dubai τόσο συναρπαστικό είναι ότι δεν είναι μόνο μια πισίνα που σας επιτρέπει να κατεβείτε σε αδιανόητα βάθη. Έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μοιάζει με μια υποβρύχια πόλη, που σημαίνει ότι οι δύτες μπορούν να εξερευνήσουν διάφορες γωνιές, χωρίς να χρειάζεται να προσέχουν και να φοβούνται τι μπορεί να κολυμπά πίσω τους.

https://www.youtube.com/watch?v=oQTMxMxSzb0&ab_channel=TellEVision

Μιλώντας στους οπαδούς του, ο Will λέει ότι «είμαι πάντα στο Dubai και ένας φίλος μου μου είπε ότι έπρεπε να τσεκάρω αυτήν την πισίνα, γιατί είναι περίεργη».

Στη συνέχεια βυθίζει την κάμερα υποβρύχια για να δείξει πόσο βαθιά είναι, και τα γλυπτά που μπορούν να εξερευνηθούν.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει δημοσιεύσει κανένα βίντεο με τον εαυτό του να βουτάει στην πισίνα, αλλά δεν θα εκπλαγούμε αν κάτι εμφανιστεί τις επόμενες μέρες.

Το Deep Dive Dubai – το οποίο έχει περίπου 14 εκατομμύρια λίτρα νερού και θερμαίνεται στους 30 βαθμούς – έχει εκθρονίσει το Deepspot, μια άλλη βαθιά πισίνα στην Πολωνία που άνοιξε το 2020, με βάθος 45μ.