Την στήριξή του στην Ναόμι Οσάκα, έπειτα από την απόσυρση της από το Ρολάν Γκαρός έδειξε με ένα σημείωμα 12 λέξεων ο Γουίλ Σμιθ.

Tο τελευταίο διάστημα πολλοί διάσημοι αθλητές και μη έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στην Οσάκα μετά την απόφασή της αλλά και την αποκάλυψη ότι έχει βιώσει περιόδους κατάθλιψης. Ο Γουίλ Σμιθ έκανε το ίδιο δημοσιεύοντας στο Instagram ένα σημείωμα με το οποίο απευθύνεται στην τενίστρια που βρίσκεται στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

«Γεια Ναόμι, εσύ έχεις δίκιο, εκείνοι κάνουν λάθος! Είμαι μαζί σου», έγραψε ο ηθοποιός και κάτω από το μήνυμά του, το οποίο υπέγραψε, ζωγράφισε μια καρδιά.

Αυτή την εβδομάδα η Ναόμι Οσάκα αποσύρθηκε από το Ρολάν Γκαρός, έχοντας παίξει μόνο ένα παιχνίδι μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφασή της να μην δίνει συνεντεύξεις Τύπου κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Προτού ανοίξει η «αυλαία» του Ρολάν Γκαρός, η 23χρονη Γιαπωνέζα τενίστρια ανακοίνωσε αυτή την απόφασή της μέσω των social media, επισημαίνοντας ότι πολλές φορές υπάρχει αδιαφορία για την ψυχική υγεία των αθλητών, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)


Την πρώτη φορά που δεν έδωσε συνέντευξη μετά το πρώτο της παιχνίδι, της επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 δολαρίων. Τότε οι διοργανωτές των τεσσάρων Γκραν Σλαμ την προειδοποίησαν με βαρύτερες κυρώσεις αν συνεχίσει να κρατά αυτή τη στάση.

Λίγες ώρες αργότερα, η Οσάκα ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από το Ρολάν Γκαρός. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει βιώσει μακρές περιόδους κατάθλιψης μετά το Αμερικανικό Όπεν του 2018, κάτι που έχει δυσκολευτεί να διαχειριστεί.