Σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη προχώρησε για ακόμη μία φορά η Willow Smith, η 20χρονη κόρη του Will Smith και της Jada Pinkett Smith, σχετικά με την σεξουαλικότητά της.

Η Willow Smith, που στα 18 της είχε δηλώσει δημόσια ότι είναι bisexual και polyfidelitous (μια μορφή πολυγαμίας όπου οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις, πέρα από τα άτομα που ανήκουν στην ίδια πολυσυντροφική σχέση), τώρα αποκάλυψε ότι είναι «πολυσυντροφική».

Πιο συγκεκριμένα, η Willow Smith μιλώντας στην διασικτυακή εκπομπή της μητέρας της «Red Table Talk» αποκάλυψε την πολυσυντροφικότητά της σε μια συζήτηση με την μητέρα της και την γιαγιά της μπροστά στον φακό.

Η κόρη του Will Smith αποκάλυψε ότι είναι πολυσυντροφική

Η 20χρονη κόρη των Will Smith και Jada Pinkett Smith μίλησε ανοιχτά για τις ερωτικές της προτιμήσεις

Αναλυτικότερα, η 20χρονη που βρίσκεται από το 2017 σε μονογαμική σχέση με τον νεαρό Tyler Cole, συζήτησε ανοιχτά για τις ερωτικές της προτιμήσεις και απόψεις και εξήγησε πως για την ίδια το θεμέλιο της πολυσυντροφικότητας είναι η ελευθερία να δημιουργείς ένα στιλ σχέσεων που λειτουργεί για εσένα, και όχι να μπαίνεις κατευθείαν στη μονογαμία επειδή όλοι γύρω σου πιστεύουν ότι αυτό είναι το σωστό.

«Αναρωτήθηκα, πώς μπορώ να διαμορφώσω την προσέγγισή μου για τις σχέσεις με αυτόν τον παράγοντα κατά νου. Κάνοντας έρευνα για την πολυσυντροφικότητα, διαπίστωσα ότι ο βασικός λόγος που διαλύονται οι μονογαμικές σχέσεις ή οι γάμοι, είναι η απιστία»,ανέφερε ως επιχείρημα η Willow.

Βλέποντας ωστόσο, τη γιαγιά της να αντιδρά επιφυλακτικά απέναντι στις απόψεις της και να μην τις καταλαβαίνει απόλυτα, η Willow Smith σημείωσε ότι είναι «υπέρμαχος της ηθικής πολυγαμίας», που σημαίνει ότι όλα τα εμπλεκόμενα άτομα στην πολυσυντροφική σχέση γνωρίζουν όλες τις παραμέτρους και συναινούν.

Τέλος, η μητέρα της έδειξε να τη στηρίζει στις επιλογές της λέγοντας: «Είμαι ΟΚ με ο,τιδήποτε κι αν κάνεις».

Δείτε όλες τις  τελευταίες Ειδήσεις  από την  Ελλάδα  και τον  Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο   Radar.gr.