Η ταινία «Marry Me» αφηγείται την ιστορία μιας ροκ σταρ που βρίσκει τον έρωτα ακριβώς εκεί που δεν το περίμενε καθόλου. Η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια, Jennifer Lopez εμφανίζεται φορώντας ένα εξίσου φαντασμαγορικό νυφικό που κρύβει από πίσω του εκπληκτικές λεπτομέρειες.

Μια από αυτές αφορά το βάρος του, που, σύμφωνα με πληροφορίες, φτάνει τα 45 κιλά, εξ ου και για τη μεταφορά του χρειάστηκαν πέντε άνδρες.

Τις λεπτομέρειες αποκάλυψε η ενδυματολόγος της ταινίας, Caroline Duncan, εξηγώντας πως το νυφικό έχει εννέα στρώσεις από μεταξωτό ταφτά και τούλι, με χειροποίητα δαντελένια κεντήματα διακοσμημένα με κρύσταλλα. Την υπογραφή για τη δημιουργία φέρει ο διάσημος λιβανέζος σχεδιαστής Zuhair Murad και είναι από την φετινή νυφική συλλογή με τίτλο «Marriage».

«Το φόρεμα αποτελείται από ένα στενό στράπλες μπούστο και μία τεράστια φουσκωτή φούστα. Πρώτα, βλέπεις μία εκτυφλωτική νύφη να μπαίνει στο αυτοκίνητο για να παντρευτεί τον διάσημο σύντροφό της σε μια τελετή – υπερπαραγωγή», αναφέρει η ενδυματολόγος. «Αργότερα, βρίσκεται στην κρεβατοκάμαρα μόνη της, παγιδευμένη σε αυτό το κλειστοφοβικό φόρεμα που είναι “σπουδαιότερο” από εκείνη. Είναι το πιο μοναχικό πλάνο της ταινίας», λέει χαρακτηριστικά.

Τα ρούχα στην ταινία παίζουν ιδιαίτερο ρόλο και δίνουν πληροφορίες για την πλοκή της. Έτσι, όταν η ηρωίδα αρχίζει να νιώθει συναισθήματα για τον νέο της σύζυγο, φεύγει από τις μονόχρωμες εμφανίσεις σε πιο απαλά χρώματα, μπλε και ροζ.