Δημοσίευμα Το αγγλικό παλάτι βρίσκεται σε αναστάτωση εξαιτίας ισπανικών δημοσιευμάτων που αναφέρουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ είχε πέσει σε κώμα και η ζωή της βρέθηκε σε κίνδυνο κατά την διάρκεια της νοσηλείας της ύστερα από την εγχείριση που υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι υπογεγραμμένο από μια δημοσιογράφο και συγγραφέα που ζει και εργάζεται στην πόλη της Μαδρίτης. Ο βασικός της ρόλος δεν είναι άλλος από την συγγραφή βιογραφιών επώνυμων ανθρώπων και σύμφωνα με το δημοσίευμά της, υπήρξαν σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της Κέιτ Μίντλετον, ενώ μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ισπανικό δημοσίευμα, το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ στο οποίο έχει καταφύγει η πριγκίπισσα για την ανάρρωσή της έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο για να αποφευχθούν περαιτέρω επιπλοκές στην υγεία της που θα την κάνουν για ακόμα μια φορά να κινδυνέψει.

Το παλάτι από την μεριά του αρνείται κατηγορηματικά όλες αυτές τις δημοσιεύσεις, σημειώνοντας την εξοργισμένη αντίδρασή του στις δηλώσεις της Ισπανίδας συγγραφέα.

Διαβάστε ακόμη: