Μία μητέρα στο Τέξας , σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να εγκατέλειψε τα παιδιά της, 12 και 3 ετών, μόνα τους στο σπίτι, για περίπου δύο μήνες.

 

Αστυνομικοί συνέλαβαν την μητέρα, την Ρέιβεν Γέιτς, την προηγούμενη Τετάρτη, σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μομπάιλ της Αλαμπάμα, όπου έμενε με έναν φίλο της, αφού φέρεται να εγκατέλειψε την 12χρονη κόρη της και τον 3χρονο γιο της, τον Σεπτέμβριο.

 

Ο πατέρας της 12χρονης προχώρηεσ σε καταγγελία στην αστυνομία τον Νοέμβριο ότι η κόρη του ήταν μόνη της στο σπίτι μαζί με τον τρίχρονο αδελφό της από τις 28 Σεπτεμβρίου, τον περισσότερο καιρό χωρίς πρόσβαση σε τρόφιμα. Ο πατέρας, που επέστρεψε αμέσως στο Τέξας από την Καλιφόρνια όπου εργαζόταν, φέρεται να ενημερώθηκε ότι η Γέιτς ήταν στην Αλαμπάμα χωρίς τα παιδιά. Συνειδητοποίησε ότι εκείνα ήταν μόνα τους στο σπίτι όταν η κόρη του του ζητούσε να της στέλνει τακτικά τρόφιμα.

 

Έπειτα από έρευνα, στις 8 Δεκεμβρίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της Γέιτς. Τελικά, αυτή την εβδομάδα εντοπίστηκε στην Αλαμπάμα, χάρη στις αναρτήσεις που έκανε στα social media και συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα