Μια μητέρα από τη Μινεσότα των Ηνωμένων πολιτειών συνελήφθη γιατί φέρεται να υπέπεσε σε σεξουαλικές περιπτύξεις με δύο αγόρια ηλικίας 15χρονών.

Η Allison Leigh Schardin, 38 ετών, από το Blaine, ήταν έμενε μαζί με την οικογένειά της σε ένα ξενοδοχείο στο Roseville όπου βρισκόταν μια ομάδα χόκεϊ από το Κολοράντο για ένα τουρνουά. Η Schardin ξεκίνησε να μιλά με τους δύο εφήβους, μέλη της ομάδας, λέγοντας τους πως αυτή και ο σύζυγός της αντιμετώπιζαν προβλήματα στον γάμο τους. Όταν τα αγόρια γύρισαν στα δωμάτιά τους, επικοινώνησε μέσω μηνυμάτων στο Snapchat, μ’ ένα απ’ αυτά αναφέροντας πως μόλις είχε τσακωθεί με τον άντρα της και ζητώντας να πάει στο δωμάτιό του.

Αφού πήγε εκεί και ενημερώθηκε για την ηλικία τους, άρχισε να διαπράττει σεξουαλικές πράξεις με τους δύο ανήλικους, οι οποίοι τελικά της ζήτησαν να φύγει από τον χώρο. Στη συνέχεια η φερόμενη ως δράστης παρακολούθησε ένα από τα παιχνίδια της ομάδας των αγοριών, ενώ τους έστειλε μηνύματα εφόσον είχαν γυρίσει στην πόλη τους.

Η Schardin συνελήφθη με την κατηγορία εγκληματικής σεξουαλικής συμπεριφοράς τρίτου και τέταρτου βαθμού και αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου.

Διαβάστε ακόμη: